Kripto para yatırımcıları: HODLing, yıl sonuna kadar, yapmanız gereken bir şey mi?
Kripto para yatırımcıları: HODLing, yıl sonuna kadar, yapmanız gereken bir şey mi?

Hangi kripto para yatırım stratejisi daha çok kazandırıyor? Hodl yapmak mantıklı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendimizi gün geçtikçe gelişmekte olan bir dünyada buluyoruz. Bu dönüşüm her endüstride ve alanda görülüyor ve aynı şekilde finansal sektöre de önemli bir gelişme olarak yansıyor. Kripto para birimleri de böylelikle hayatımıza girmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası dikkat çekiyor

Son zamanlarda ticari alanda ve ötesinde herkesin dikkatini çeken bir gelişme de Blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri. Kripto paraların en ilgi çekici yönlerinden biri de ilk ve en iyi kripto para olan Bitcoin’in geliştiricisinin/üreticilerinin hala anonim olması.

En iyi yatırımcılar da dahil olmak üzere çoğu kişi, rakipsiz takip rekoru ve yatırımcılara maksimum getiri sağlama itibarı nedeniyle kripto para birimi piyasasına girmeyi tercih etti. Ancak kripto teknolojisi ile ilgili birçok endişenin olduğu ayrı bir gerçektir.

Bununla birlikte, birçok kripto uzmanı ve analist, kripto para birimi piyasası üzerinde yükselişe geçerek, HODL olarak adlandırılan uzun bir süre boyunca varlıkları elde tutmak için temel nedenleri ortaya koydu.

HODLing, Yıl Sonuna Kadar, Yapmanız Gereken Bir Şey mi?

HODL yapanlar daha çok kazanıyor

2019’un, son trendlerin önerdiği gibi kripto piyasasında gelecekte iyi şeylerin olacağına inanmak için birçok neden var. İlk olarak kripto para birimi piyasası, 2019’un sonunda bir bütün olarak uzmanlardan ve toplumdan pek çok olumlu tahmine sahip. Yapılan analizler, yılın boğa olarak sona erebileceğini ve bazı altcoin’lerin yeni zirveler göreceğini ileri sürüyor.

Dahası, 2017 yılında pazarı boğmakta olan ve şu anda kendini yeniden canlandıran benzer bir eğilim hakkında çok fazla çalkantı var. Her ne kadar bu sadece piyasa eğilimlerine ilişkin bir tahmin olsa da dinamikler görünebilir ve yapılan çok sayıda analiz yakında gerçekleşebilir.

Son olarak, kripto pazarında başarılı olmak istiyorsanız, neye ihtiyaç duyulduğunu ve neyin yapılamayacağını bilmek zorundasınız. İstatistikler, günlük işlemlerin trader’lar için iyi bir seçenek olmadığını gösterdi. Piyasaya genel bakışla on yıl öncesinden 2018’in başlarına kadar bakıldığında, günlük işlem yapan trader’ların uzun vadede HODL yapan yatırımcılara kıyasla çoğunlukla başarısız olduğu gözükmektedir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin