Grayscale Investments, Bitcoin ETF hazırlıkları mı yapıyor?
Grayscale Investments, Bitcoin ETF hazırlıkları mı yapıyor?

Kripto para yatırım firmasından 2020’nin ilk çeyreğinde rekor geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyaca ünlü kripto para yatırım firması Grayscale, 2020’nin ilk çeyreğinde 500 milyon doların üstünde fon topladığını açıkladı. Bu bir rekor.

2020 yılının ilk çeyreğinde toplam 503,7 milyon dolar toplayan kripto para odaklı yatırım şirketi, 2019’un üçüncü çeyreğinde topladığı 254 milyon dolarlık fonun neredeyse iki katını elde etmiş oldu. Şirketin, yatırımcıların portföylerine birden fazla Grayscale ürünü eklemesiyle aynı çeyrekte rekor girişler elde ettiği belirtildi.

Grayscale son 12 ayda bir milyar dolar topladı

New York merkezli Dijital Para Grubu’nun bir birimi olan firma, 2019’un tamamında yaklaşık 600 milyon dolar toplamıştı.

12 aylık dönemde topladığı fonun 1 milyar doları aştığını belirten firma, böylelikle ilk milyar dolarlık yılını geçirmiş oldu. Bu durum şirketin yönetim alanındaki varlıklarının toplam değerini 2,2 milyar dolara çıkardığı anlamına geliyor.

Kripto para yatırım firması talebin büyük çoğunu kurumsal yatırımcılardan aldı

En büyük talep payı, çeyrekte toplam yatırımların yüzde 88’ini oluşturan kurumsal yatırımcılardan geldi. Daha derinlere inen Grayscale, bu kurumsal müşterilerin ezici çoğunluğunun riskten korunma fonları olduğunu söyledi.

Grayscale, müşterilerin özellikle kripto fiyatları keskin bir şekilde düştüğünde fırsatlar yakaladığını söyledi. Riskli bir iklimde bile yatırımcıların “dijital varlık risklerini mevcut seviyelerde artırdığı” görülüyor.

coindesk

Bitcoin için 2019 boğa koşusunu tetikleyen sinyal görüldü!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin