Kripto Para ve Blockchain Konferansı Prag’ta Düzenleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Dünyanın en büyük kripto para ve blockchain etkinliği Prag’ta gerçekleşecek. Çek Cumhuriyeti’nin başkentinde tek günlük düzenlenecek etkinlik, ziyaretçilere kapısını 19 Mayıs’ta açacak. Konferans katılımcıları; merkezsiz ekonomi destekçileri, başarılı blockchain geliştiricileri ve girişimcileri ile tanışma ve özel ekipmanların sergileneceği sergiye katılma şansı bulacak.

Prag Avrupa’nın en önemli bitcoin merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor. Şehirde bitcoin kabul eden yaklaşık 100 adet iş yeri bulunuyor (nakit para olmadan, yalnızca bitcoin kabul eden iş kolları da dahil). Bu iş yerlerinde çalışanlar maaşlarını genellikle kripto para cinsinden alıyor ve bu yerler gün geçtikçe daha çok müşteri çekiyor.

Bir bitcoin kullanıcısı Prag’ta sadece bitcoin kullanarak öğlen yemeği yiyebilir, bir otelde kalabilir, eğitim ve iç hizmetler ödemesi yapabilir. Çok sayıda mağaza ve iş yeri alışageldiğimiz nakit paraların yanı sıra bitcoin kartlarını da kabul etmektedir.

Bitcoin işlemleri için de kullanılabilen temassız çipler, Çek Cumhuriyeti vatandaşları tarafından oldukça rağbet görmüş durumda.

Bu ve benzeri gelişmeler konferansta tartışılacak konular arasında yer alıyor.

Konferansta tartışılacak diğer konular kripto paraların gelişimi, hükumet teknolojilerinde blockchain, finansal teknoloji alanında blockchain hizmetleri ve yasal sorunlar olarak listeleniyor. Bununla birlikte konferans interaktif ve etkileşimli bir ortamda gerçekleşecek. Öyle ki katılımcılar, ortaya atılan ilk fikirden piyasaya giriş anı ve fonlamaya kadar mevcut projelerin üzerinde aktif olarak çalışacak.

Etkinlikten beklentinin büyük olmasının bir başka sebebi de etkinliği düzenleyen kuruluşun Smile-Expo olması. Zira şirket, Tallinn, Moskova, Saint Petersburg ve Kiev’de başarılı blockchain konferansları düzenlemesiyle üne kavuşmuştu.

Blockchain & Bitcoin Conference Prague sitesinden etkinliğe dair daha fazla bilgiye ulaşabilir ve etkinliğe kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Alıntı; coin-turk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. Thanks, great article.

    Reply
Bizi Takip Edin