Ripple CEO'su: “Bankalar kripto paralar için depolama hizmeti sunacak.”
Ripple CEO'su: “Bankalar kripto paralar için depolama hizmeti sunacak.”

Kripto para teknolojisi, bankaları nasıl geride bıraktığını göstermeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde bir Bitcoin balinasının 30.000 BTC (194 milyon dolar) değerindeki bir işlemi yaklaşık 0,10 dolarlık bir ücretle yaparak, kripto paraların sahip olduğu olanakları bir kez daha kanıtladığını bildirdik. Diğer rakip kripto paralarında, büyük miktarlardaki işlemleri ucuz ve hızlı bir şekilde yapabileceğine dair heyecan verici iddialar sektörün gündeminde yer alıyor. Bu şekilde kripto para teknolojisi, bankaları nasıl geride bıraktığını göstermeye devam ediyor.

Kripto para teknolojisi, ekonomik potansiyeli ile kendini gösteriyor

Arrington XRP Capital’in ortağı olan Michael Arrington, Steven Diep ile konuştuğunu belirterek, Ripple teknolojisini kullanarak XRP’de 50 milyon dolarlık bir transferin çok kısa bir sürede yapabildiğini söylüyor. Ayrıca bunun ile Bitcoin’in son başarılı para transfer işleminin bile rekabet edemeyeceğini iddia ediyor. Benzer şekilde Twitter‘daki kripto meraklıları, 183 milyon değerindeki Ether’in transferinin sadece 6 sentlik bir ücretle yapılabildiğini vurguluyor.

https://twitter.com/Asadurrehman208/status/1053997097790398465

Kripto para piyasasında kitlesel benimsenme hala tam olarak gerçekleşmemiş olsa da, bu başarılar Blockchain’de büyük miktarlarda sermayenin hızlı ve ucuz bir şekilde hareket edebildiğini gösteriyor. Ayrıca Blockchain’in potansiyelinin ne kadar büyük olduğunu da ortaya koyuyor. Aynı zamanda bu teknolojinin ekonomik potansiyeli bugün kripto para teknolojisinin bankaları nasıl geride bıraktığını gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin