SEC bir kripto para projesine daha dava açtı
SEC bir kripto para projesine daha dava açtı

Kripto para tarihinde ilk: SEC, Blockstack token satışını onayladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) Reg A + kapsamında ilk para teklifini (ICO) onayladı. Blockstack’ın 28 milyon dolarlık yatırım turu, yasal onaylı ilk kripto token satışı olacak.

SEC, ilk “uyumlu ICO” olan 28 milyon dolarlık Blockstack token satışını onayladı

Blockstack, tokenleri Perşembe günü satmaya başlayacak. Kurucular, Muneeb Ali ve Ryan Shea, The Wall Street Journal’a, SEC’den bir Reg A + teklifi için yeşil ışık almasının yaklaşık 2 milyon dolara mal olduğunu söyledi. Şirket şu ana kadar risk sermayesinden (VC’ler) 5 milyon dolar, 2017’de ise bir token satışında yaklaşık 47 milyon dolar biriktirdi.

Reg A + platformu, bir ICO’ya veya bir IEO’ya benzer şekilde çalışır. Ayrıca şirketlerin yalnızca çok yüksek bir sermaye seviyesine sahip olan büyük yatırımcılara değil, normal bireysel yatırımcılara dijital token satmalarına izin verir. Bu, daha küçük kripto girişimleri için projenin ileriye dönük büyük bir adım olduğunu kanıtlayabilir ve onlara fon sağlama konusunda yeni bir yol sunar. 

SEC’in bu olumlu eylemi piyasaya yenilikler getirecek

Kripto topluluğunda önde gelen birçok gözlemci, SEC’in bu olumlu eyleminin Bitcoin ve kripto pazarına daha fazla meşruiyet getireceğini ve token satışı ile kripto para yatırımının kurumlar için daha cazip hale geleceğini iddia etti.  Şüpheli token satışlarının son birkaç yıl boyunca artması, kripto alanının itibarına önemli miktarda zarar verdi ve popüler bir kripto kişiliği  olan @Bullyesq, Herman Melville’in klasik romanı Moby Dick’e atıfta bulunarak “uyumlu bir ICO” nun önemini açıkladı.

Chepicap

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin