Kripto para platformu BtcTurk'e erişim yok Borsadan açıklama geldi

Kripto para platformu BtcTurk’e erişim yok: Borsadan açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından biri olan BtcTurk’e erişim yok. Haftanın ilk iş gününde borsaya girmek isteyen yatırımcılar, erişim sıkıntıyla karşı karşıya kaldı. Yoğunlukta kullanılan borsaya erişim sıkıntısı olması Türk yatırımcılarının tepkisine neden oldu. Konuyla alakalı açıklama BtcTurk tarafından geldi.

Kripto para borsası BtcTurk, dün geç saatlerde sıkıntının olduğunu resmi Twitter hesabı üzerinden duyurmuştu. Kullanıcılarla paylaştığı mesajda teknik bir aksaklık olduğu dile getirildi. Ancak mesajın üzerinden 13 saat geçmesine rağmen arıza çözüme kavuşmadı. Borsanın sitesine erişim şu an yapılamıyor.

Kesinti sadece web sitesi üzerinde yaşanmıyor. Mobil cihazlar üzerinden bağlanmak isteyen Türk yatırımcıları erişim engeline takılıyor. Hem İOS hem Android üzerinden girmek isteyen kullanıcılar sorun yaşıyor.

Borsa tarafından açıklamalar ise pek peşe geldi. Kurumun resmi twitter hesapları üzerinden kullanıcılar bilgilendirildi. BtcTurk ve BtcTurk Destek üzerinden şu mesajlar paylaşıldı:

Değerli kullanıcılarımız, servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle bazı kullanıcılarımız #BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşamaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bir açıklama servis sağlayıcısı Azure’den geldi. Problem kaynağının Azure servis sağlayıcısı olmasından dolayı kullanıcılar, resmi twitter sayfasına akın etti. Azure ise, yaşanılan aksaklıktan dolay kullanıcılardan özür diledi.

Son güncelleme ile birlikte saat 11’de BtcTurk platformuna erişim geldi. Borsa, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; “kullanıcılar hesaplarına erişim sağlayabilir” mesajını yayınladı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin