Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

Kripto para piyasasının toplam değeri 3 trilyon doları geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları, daha önce görülmemiş rakamlar ve ölçümler gösteriyor. Bu da piyasa değeri için yeni zirvelere yol açıyor. 2,5 trilyon doların aşıldığı piyasa, gözünü 3 trilyon dolara dikti.

Yaz boyunca Çin’in yasaklamalarıyla kripto piyasası değeri büyük bir darbe aldı. Eylül ayında kripto paranın fiyatı 40 bin dolara kadar geriledi. Fakat Ekim ayında işler tersine döndü. Kripto para piyasası 2,5 trilyon dolara çıktı.

Bitcoin ve Ethereum rekorları etkili oldu

Şüphesiz, piyasadaki bu büyük değer artışının katalizörü Bitcoin’in fiyat hareketiydi. Dünyanın en büyük kripto para birimi, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve 66.930 dolarlık yeni bir zirveye ulaştı. Bu yeni zirve, tarihteki ilk ABD Bitcoin ETF’sinin piyasaya sürülmesiyle elde edildi. ProShares Bitcoin Strategy ETF, Salı günü başlatıldı ve 570 milyon dolar değerinde varlık ve 1 milyar dolarlık şaşırtıcı bir işlem hacmi kaydetti.

Solana, Ethereum, Terra, Litecoin’in tümü çift haneli kazançlar kaydederek bu artışa katkıda bulundu. Ethereum’un 27 Ekim’de planlanan Altair yükseltmesi, Eth 2.0’a geçiş için yapı taşlarını oluşturacak. Şimdiye kadar ETH 7 gün içinde %16,50 arttı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Solana, 2,5 trilyon doların üzerindeki piyasa değerine yaptığı katkı olarak bir haftada %25’lik bir kazanç kaydetti.

3 trilyon dolara mı gidiyoruz?

2,5 trilyon doları aştıktan sonra, endüstri için bir sonraki önemli kilometre taşı 3 trilyon dolar, ancak görüş analistler arasında bölünmüş durumda. Görüşlerdeki farklılıklara rağmen, varlık %47 gibi şaşırtıcı bir piyasa payını kontrol ediyor.

ARK36’nın kurucusu Ulrik Lykke, “2021’in 4. çeyreğinde veya 2022’nin 1. çeyreğinde Bitcoin’in 100.000 dolara tırmandığını görürsek şaşırmam” diyor. 3 trilyon doları aşmanın anahtarı kesinlikle Bitcoin’in 100.000 dolara tırmanmasında yatıyor. Yakın tarihli bir Bloomberg raporu, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmak için pek direnci olmadığını belirtti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin