featured

Kripto para piyasasındaki hafta sonu: Bitcoin durgunluğunu korurken, PEPE yeniden boğa koşusuna başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, hafta sonunu genel olarak sakin bir havada geçiriyor. Piyasa lideri olan Bitcoin nihayet 24,000 dolar seviyesinin üzerinde çıkmayı başardı. Ancak hâlâ kararlı ve net bir hareket yok.

Son zamanların gözde meme coin’lerinden bir tanesi olan PEPE, çift haneli bir kazanç kaydetti. Böylece yeniden boğa koşusuna başladı.

Bitcoin belirsizliği devam ediyor

Sakin bir haftanın ardından Bitcoin,27,600 doların üzerine çıkarak pozitif bir başlangıç yaptı. Ancak bu pozitiflik kısa sürdü ve fiyat birkaç gün içinde yeniden 27,000 doların altına geriledi. Ardından, tekrar bir artış ile 27,500 dolara kadar yükseldi.

kripto para Bitcoin

Bu kez, reddedilme daha da şiddetli oldu. Piyasa liderinin fiyatı bu seviyeden haftanın en düşük seviyesi olan 26,400 dolara geriledi. Boğalar hareketi durdurmaya çalıştı ve BTC’nin biraz toparlanmasına yardımcı oldu.

Bu nedenle, Bitcoin yaklaşık 27,000 dolarlık tanıdık zemine döndü ve birkaç gün orada kaldı. Sonunda saatler önce yeniden bu seviyenin üzerine çıktı. Ancak kripto para biriminin fiyatı bir kez daha 27,300 dolarda durduruldu. O zamandan beri bir miktar değer kaybetmesine rağmen, BTC şu an itibariyle hâlâ 27,000 doların üzerinde işlem görüyor.

Piyasa değeri biraz artarak 525 milyar dolara yükselirken, altcoin’ler üzerindeki hâkimiyeti de %46,5.

PEPE yeniden yükselişte

Meme coin, Nisan ortasında piyasaya sürülmesine rağmen yaklaşık 2 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle kripto para piyasasındaki neredeyse tüm gözleri üstüne çekmeyi başardı.

Birkaç bilgili yatırımcıyı bir gecede milyoner yaptıktan sonra, Binance dahil olmak üzere çok sayıda önde gelen borsada listelendi ve bunun bir satış anı olduğu ortaya çıktı. PEPE ivmesinin bir kısmını kaybetti ve piyasa değeri günler içinde bir milyardan fazla düştü.

Son 24 saat, meme coin için çok daha olumlu geçti çünkü %12’den fazla değer kazandı ve yeniden en büyük 70 kripto para birimi arasına girdi.

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin