featured

Kripto para piyasasında bir hafta daha geride kalırken, adından en çok söz ettiren 5 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında bir hafta daha geride kalıyor. İşte bu hafta adından en çok söz ettiren 5 kripto para birimi:

1.EOS (EOS): %25,85

2.Theta Fuel (TFUEL): %19,63

3.Chiliz (CHZ): %18,31

4.Cosmos (ATOM): %18,14

5.Decred (DCR): %12,63

EOS

EOS, 18 Haziran’dan beri yükseliyor. Kripto para birimi, 12 Ağustos’ta azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu kırılma sonucunda fiyat 22 Ağustos’ta 1,95 dolara kadar yükseldi.

kripto para EOS

Bu, 1,90 dolarda bulunan direnç alanından bir reddedilmeye neden oldu. EOS o zamandan beri düşüyor. Eğer düşüş devam ederse, en yakın destek noktası 1,40 dolarda bulunuyor.

TFUEL

TFUEL 18 Haziran’dan beri yükselen paralel bir kanal içinde artıyor. 23 Ağustos’ta kanalın destek hattında sekti ve keskin bir yukarı hareket başlattı (yeşil simge). Bu, 25 Ağustos’ta kanalın ortasının geri alınmasına neden oldu.

Kripto para birimi için en yakın direnç noktası 0,077 dolarda bulunuyor. TFUEL bu seviyenin üzerine çıkmada başarılı olursa, kanaldan bir çıkış beklenebilir.

CHZ

CHZ 18 Haziran’dan bu yana artıyor. Yukarı doğru hareket, azalan bir direnç çizgisinden kırılmaya neden oldu. Böylece fiyat, 23 Ağustos’ta 0,26 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı.

Yukarı yönlü hareket, tamamlanmış bir beş dalga yapısına benziyor. Bununla birlikte, CHZ 0,28 dolarda bulunan direnç alanı (kırmızı simge) tarafından reddedildi ve o zamandan beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket devam ederse, en yakın destek noktası 0,155 dolarda olacaktır.

ATOM

ATOM, TFUEL’e benzer şekilde, 19 Haziran’dan beri yükselen paralel bir kanal içinde artıyor. İçindeki hareket son derece dalgalı. Bu da, hareketin düzeltici olduğunu gösteriyor. Eğer öyleyse, kanaldan bir düşüş yaşanması muhtemeldir.

23 Ağustos’ta ATOM, kanalın direnç çizgisi tarafından reddedildi (kırmızı simge). Kanalın ortasının altında bir düşüş, bir bozulmayı daha olası hâle getirecektir.

DCR

DCR, Aralık 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Çizgi şu ana kadar dört reddedilmeye (kırmızı simgeler) neden oldu. En sonuncusu ise 5 Ağustos’ta gerçekleşti.

DCR bu çizgiden çıkmayı başarana kadar trend yükseliş olarak kabul edilemez.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin