Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Kripto para piyasasında son durum: Bitcoin fiyatı 9.300 doları kıramadı, DeFi büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün akşam 9.300 doları aşan Bitcoin bugün aynı atağı tekrarlasa da bu seviyenin üstünde kalıcı olmayı başaramadı. Bu arada hızla yükselen ve sayısız projeyle günlük çift haneli kazançlar kaydeden DeFi pazarı dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Bitcoin fiyatı 9.300 doları kırmada başarılı olamadı

Bitcoin dün 9.300 doları kırmayı başaramadı ve o mevcut ticaret seviyesi olan yaklaşık 9.200 dolar seviyesinde geri döndü. Bu kısa vadede izlemek için hayati bir seviye olarak görülüyor ve şu anda alıcıların piyasada ne kadar emin olduklarını iyi bir şekilde gösteriyor.

Bu nedenle, şu anda bir ribaund için belirli fırsatlar sağlayabilecek bir dizi önemli destek seviyesi var. İlki yaklaşık 8.965 dolar ve alıcıların potansiyel olarak toparlanabileceği yer burası. Bunun altında, yaklaşık 8.850 dolardaki 100 günlük EMA’yı dikkate almak gerekiyor.

bitcoin, bitcoin dolar, bitcoin kaç dolar, bitcoin ne kadar, bitcoin yorum, 1 bitcoin kaç tl, bitcoin analiz, yorum, tahmin, bitcoin grafiği
Bitcoin/dolar grafiği

Mevcut kararsızlığa rağmen, Bitcoin’in fiyatı tarihin üçüncü en iyi ikinci çeyreğini kapattı ve dönem boyunca yaklaşık %42’lik kazanç elde etti. Ayrıca önde gelen kripto para; S&P 500, ham petrol, altın ve ABD doları da dahil olmak üzere birçok eski piyasa katılımcısından daha iyi performans gösterdi.

DeFi pazarı büyümesini sürdürüyor

Bitcoin görünüşte durgunlaşırken, merkezsiz finans piyasası büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde pek çok küçük başlıklı proje ortaya çıktı.

Birkaç gün önce Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’in birkaç ay önce satın aldığı veri toplayıcı CoinMarketCap’in DeFi pazarı için özel bir bölüm tasarladığını açıkladı. Bu, sahadaki farklı altcoinlerin fiyat performansının izlenmesini hayli kolaylaştırıyor.

Özellikle, çift haneli artışları işaret eden oldukça az sayıda proje var. Bunlar %18,5 ile Kyber Network (KNC), %23,15 ile Sentetik Ağ (SNX), %13,4 ile Aave (LEND), %23,9 ile Bancor (BNT), %13,5 ile Loopring (LRC).

Bu arada, Defi Pulse’un verileri, DeFi protokollerinde kilitlenen toplam değerin son 15 günde 700 milyon dolardan fazla artarak 1,7 milyar doların üzerine çıktığını gösteriyor.

Bu arada Afrika’da kripto para kullanımı tüm zamanlar rekoru kırdı. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin