featured

Kripto para piyasasında neler oluyor? BTC 46,000 civarında iken LUNA tüm zamanların en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin, 46,000 dolar seviyesini korumayı başardı. Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Terra, bir önceki rekorundan birkaç gün sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Diğer altcoin’lerden NEAR ve Cosmos da gün içinde etkileyici kazançlar elde etti.

Piyasa lideri olan Bitcoin, 46,000 doların üzerinde bir kez daha durulurken, bazı altcoin’ler etkileyici kazançlar elde ederek yatırımcılarını sevindirdi. LUNA bir günde neredeyse %10 oranında yükselerek  120 dolar civarında tüm zamanların en yüksek rekorunu kırdı.

Terra’nın En Son ATH’si

Çoğu altcoin, birkaç gün önce artan volatilite ile karşı karşıya kaldı. Ancak Terra, dün saldırıya geri döndü ve bugün durdu.

Örneğin Ethereum, dün 3,500 doların biraz üzerine çıkmadan önce 3,300 dolara düştü. Bu, üç ayın en yüksek fiyatı oldu. Şu an itibariyle, ikinci en büyük kripto para birimi olan ETH, 3,500 dolar civarında sakinleşti.

Terra, %9 oranında bir artışla ilk 10 kripto para birimi arasında en önemli kazancı elde edenlerden biri oldu. Sonuç olarak ise LUNA, bir öncekinden birkaç gün sonra 120 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

NEARve Cosmos da günlük ölçekte önemli fiyat artışları kaydetti. Bu yazının yazıldığı sırada ise NEAR 17 dolardan, ATOM ise 32,5 dolar civarında işlem görüyor.

Piyasanın geri kalanından Binance Coin, Solana, Ripple, Cardano, Avalanche, Polkadot, Dogecoin ve Shiba Inu daha mütevazı fiyat hareketleri sergiledi.

Moonbeam, %24’lük bir pompa ile ilk 100 madeni paradan en fazla yükseleni oldu. Hemen arkasında ise ECash, Secret, Convex Finance ve Helyum var.

Kripto para piyasa değeri dünden bu yana yaklaşık 30 milyar dolar artarak ve yaklaşık olarak 2,160 trilyon dolara yükseldi.

Bitcoin 46,000 dolarda duruldu

Bitcoin, haftanın sonuna gelindiğinde 47,500 dolardan 44,000 doların biraz üzerine doğru bir gerileme yaşadı.

kripto

Bununla birlikte, boğalar aşağı yönlü hareketi durdurdu ve lider kripto para birimini hızlı bir şekilde yukarı doğru itti. Bu nedenle, BTC ilk olarak yeniden 47,000 doların biraz üzerine çıktı. Ancak bu seviyeyi koruyamadı ve yaklaşık bin dolar geri çekildi.

Şu an itibariyle, kripto para birimi yeniden bir miktar değer kazandı ve 46,400 dolar civarında bulunuyor. Piyasa değeri 900 milyar doların oldukça altında kalırken altcoinler üzerindeki hakimiyeti, %41’in altına düştü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin