featured

Kripto para piyasasında hafta sonu: Grafikleri yeşile boyayan altcoin’ler umut vadediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki bazı altcoin’ler hafta sonunun ilk gününde yatırımcılarının yüzünü güldürdü. XRP, dünkü işlem seansında bir miktar düşüş yaşamasına rağmen bugün %5’lik bir yükseliş kaydetti. Küresel kripto piyasasının değeri bu yazının yazıldığı sırada %0,51 oranında düşmesine rağmen LTC fiyatı da hafta sonuna yüksek bir seviyede giriş yaptı.

Ripple (XRP)

XRP, dünkü kayıplarının ardından bugün miktar toparlanarak grafiklerini yeşile boyamayı başaran kripto para birimlerinden bir tanesi oldu.

XRP, 0,418 dolarlık düşük bir seviyenin ardından, bugünün erken saatlerinde 0,4501 dolar ile gün içi en yüksek seviyesine dokundu.

Hareket, ayıların daha önceki kırılmayı sürdürememesinin ardından 0,4250 dolardaki destekte yükseliş momentumunun artmasıyla geldi.

kripto para

Toparlanma hareketinin RSI değerinin 58 işaretindeki destek noktasından uzaklaşmasının ardından geldiği görülüyor.

Endeks an itibariyle 60,77 işaretinde işlem görüyor ve 63’teki tavana doğru ilerlemeye devam ediyor.

10 günlük hareketli ortalama, 25 günlük hareketli ortalamaya karşı yukarı yönlü kesişimini genişletti. Bu, kazanımların devam edebileceği anlamına geliyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) fiyatı, hafta sonuna oldukça iyi bir giriş yaptı. Kripto para biriminin son birkaç haftanın en yüksek seviyesinde işlem görüyor olması yatırımcılarını heyecanlandırdı.

LTC, Cumartesi günü 93,97 dolara kadar yükseldi. Bu hareket 89,87 dolardaki dip seviyeye dokunulmasından sonra 24 saat içinde gerçekleşti.

Bunun bir sonucu olarak LTC şu anda 94 dolarda bulunan direnç noktasına oldukça yakın bir seviye olan 96,11 dolar civarında işlem görüyor. Bu seviye son üç haftanın en yüksek seviyesidir.

Bu ralliyi tetikleyen olay, 10 günlük ve 25 günlük hareketli ortalamalar arasındaki geçiş oldu. Buna ek olarak, RSI şu anda 56 işaretinde bulunan direncin biraz üzerinde 57,07 civarında bulunuyor.

Eğer yükseliş ivmesi devam ederse kripto para birimi 100 dolarda bulunan hedefine ulaşabilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin