Kripto para piyasasında 500x artış mı?: Dev tahminler geldi
Kripto para piyasasında 500x artış mı?: Dev tahminler geldi

Kripto para piyasasında 500x artış mı?: Dev tahminler geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Makro yatırımcı ve Bitcoin savunucusu Raoul Pal’a göre kripto para piyasasının tamamı boyut olarak %50.000 artabilir.

Hazırlıksız yakalanmak

The Real Vision Finance’ın kurucusu, Gestalt Üniversitesi podcast’inde yeni bir röportajda, topluluğun dijital varlıkların mevcut finansal ortamı dönüştürebileceği yollar konusunda genellikle hazırlıksız olduğunu söylüyor.

Gözümüzün önünde paralel bir finansal evren inşa ediliyor ve insanlar yavaş yavaş geçiş yapıyor. İnsanlar bunun ne kadar büyük olduğunu henüz anlamadılar. Gerçekte neler olup bittiğini anlamadan Bitcoin’in bir yatırım aracı olup olmadığını hala tartışıyorlar.

Pal, blockchain teknolojisi ve dijital varlık sektörünün finansal sistemi yavaşça yeniden şekillendirdikçe, piyasanın yüzlerce trilyon dolarlık değer yakalayacağını belirtiyor.

“Bu, akış açısından geliştirilmekte olan katrilyon dolarlık bir dünya. Hisse senedi piyasası, tahvil piyasası, hisse senedi piyasaları açısından – bunların hepsi iki, üç, dört yüz trilyon dolarlık piyasalardı. Şu anda dijital varlık sektörü [2,26 trilyon $], peki değeri ne olacak? Yine de buradan en az 100x, muhtemelen 200x belki hatta 500x artışlar olacak.”

Servet oluşturma fırsatı

Pal, dijital varlık sektörünün Y kuşağına, aksi takdirde erişemeyecekleri servet oluşturma fırsatlarına erişim fırsatı sunacağını tahmin ediyor.

Aniden dijital varlık dünyası sahneye çıkıyor. Şimdi, önümüzdeki 20 veya 40 yıl içinde potansiyel olarak katılabilecekleri 500 kat büyümeden bahsediyorum … Bu oyunun kurallarını değiştiriyor, oyun alanını düzleştiriyor. Kitlesel demokratikleşme söz konusu.”

Pal ayrıca Bitcoin piyasasına da değiniyor ve BTC arzlarının neredeyse yok olduğunu ve bu durumun yatırımcıların mevcut boğa döngüsü sırasında yatırımcıların beklediğinden daha fazla yükselmesine neden olabileceğini öne sürüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin