featured

Kripto para piyasası yine tökezledi! İşte bugün en çok kaybeden altcoin’ler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasaları, bu yazının yazıldığı sırada düne kıyasla yaklaşın %6 oranında daha düşük işlem görüyor. SOL, %12 oranında değer düşüş yaşayarak en çok değer kaybedenlerden bir tanesi olurken, RUN ve WAVES için bugün neredeyse %20 oranında kayıp yaşadı.

WAVES

WAVES 10 dolar civarındaki dip seviyesinden yükseliş yaşayarak rekor 64 dolara kadar tırmanmıştı. Bu hareket altcoin’i art ayının en çok kazananlarından bir tanesi yapmıştı.

O zamandan beri WAVES, istikrarlı bir şekilde düşüyor. Art arda altı işlem seansı sırasında düşüş yaşayan altcoin, şu anda 30 doların altında iki haftanın en düşük seviyesinde işlem görüyor.

kripto para WAVES grafik

Bu yazının yazıldığı sırada WAVES, 27,43 dolara düştü. Bu da 17 Mart tarihinden bu yana en düşük noktası oldu.

Bugünkü düşüş hareketi sonucunda, fiyatların geçen haftaya kıyasla %50 oranında daha düşük olduğu söylenebilir. Bunun nedenlerinden bir tanesi, kripto para biriminin rekor seviyelere ulaşmasının ardından yatırımcıların satışa başlaması.

Grafiğe bakıldığında, bugünkü hareket ilse 30 dolar seviyesinde bulunan destek noktası aşağı yönlü kırıldı. Altcoin şu anda, 24 dolar civarında sağlam bir zemin arayışı içerisinde.

Fiyat aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Teknik göstergelerden RSI, 40,5 endeksinde işlem görüyor. Bu da 22 Şubat tarihinden bu yana en düşük seviye.

Buna rağmen, RSI için uzun vadeli tabanının 21 seviyesi civarında yer alması sebebiyle WAVES fiyatında daha fazla düşüş görülebilir.

Ayılar gücü daha da zayıflatmaya çalışırsa, kripto para biriminin değeri yakında 20 doların altına düşebilir.

Thorchain (RUN)

RUNE,  sağlam bir yükseliş ivmesi yakalayabilmek için en çok mücadele eden altcoin’lerden bir tanesi olmuştu.

Bir haftadan kısa bir süre önce 13,21 dolardaki zirvenin ardından, RUNE bugün 9,25 doların altına kadar düştü.

Bu fiyat, RUNE için 26 Mart tarihinden bu yana kaydedilen en düşük seviye. Düşük seviyenin sebebi ise art arda yedi işlem senası içerisinde değer kaybediyor olması.

RUNE kripto para grafik

Altcoin’in günlük grafiğindeki düşüş hareketi bugün biraz hafiflemiş olsa da RUNE, salı günün en yüksek seviyesinden yaklaşık olarak %18 oranında daha düşük olan 9,35 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Buna rağmen, birçok yatırımcı önümüzdeki işlem seansı içerisinde fiyatın 9 dolarda bulunan destek noktasına düşmesini bekliyor. Bu yüzden durum daha da kötüleşebilir.

14 günlük RSI, daha önce taban işlevi gören 50,30 endeksinde bulunuyor. Ancak bu seviyenin kırılması ile RUNE fiyatında daha fazla düşüş yaşanabilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin