Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar
Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar

Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir süredir tutarlı yükselişiyle yatırımcıların yüzünü güldüren kripto para piyasası bugüne sert düşüşle başladı. Dün pek çok altcoin tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaşırken piyasada son derece olumlu bir hissiyat söz konusuydu. Ancak yeni günde piyasa adeta kana bulandı.

Son 24 saatte kripto para piyasasının toplam değeri %6,7 eridi. Bu haberin yazıldığı sırada piyasa, 2,46 trilyon dolarda.

Bitcoin düşüşü etkili oldu

Bitcoin %6 düşüşe 59 bin dolar seviyesine gerilerken beklendiği gibi altcoinleri de peşinden sürükledi. Haftalık kayıp %8’e dayandı. BTC’nin 24 saatlik işlem hacmi ise 40,6 milyar dolarda.

Ethereum ise %4’ten fazla düşüş gösterdi. 4 bin doların üzerinde kalmaya çalışan ETH şimdilik mücadelesinde başarılı olmuş gibi görünüyor. Ethereum’un haftalık bazda performansı ise halen %4,57 artıda.

İlk 5’te Cardano, %10’un üzerinde düşüşle piyasanın ağır darbe yiyen taşlarından oldu. İlk 10’da ise Dogecoin’in %13’ü geçen düşüşüyle büyük bir yara aldığı görülüyor. Fakat DOGE’nin haftalık kaybı da %5 ile kısıtlı kalmışa benziyor.

Hangi kripto paralar çöküşten etkilenmedi?

İlk 100’de Fantom, Internet Computer, CRV, EOS, OKB, RUNE, ETC ve ONE, %15’in üzerinde düşüşle en büyük darbeyi alan altcoinler konumunda.

1INCH %79 artışla piyasadan son derece pozitif bir şekilde kendini ayrıştırmayı başardı. SHIBA INU da dünkü yükselişini korumayı bildi. SHIB şu anda günlük %27 yükselişle 0,00005324 dolardan işlem görüyor. SHIB’in haftalık kazancı ise %91 gibi inanılmaz bir seviyede.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin