Kripto

Kripto para piyasası bugün neden düşüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Toplam Kripto Piyasa Değeri (TOTAL CAP) ve Bitcoin (BTC) geçen hafta her iki yönde de önemli bir hareket yaşamadı. Kripto Piyasa Değeri (TOTAL CAP) 1,03 trilyon dolarlık desteğe doğru düşüş eğilimi gösteriyor. Pepe (PEPE) ise çıkışa rağmen yükselişini sürdüremedi.

TOTAL CAP kritik desteğe yaklaşıyor

TOTALCAP, nisan ayında yıllık en yüksek seviyesi olan 1,26 trilyon dolardan bu yana düştü. Düşüş, fiyatı şu anda direnç sağlayan 1,17 trilyon dolarlık yatay alanın altına çekti. TOTALCAP, art arda üç aşağı yönlü eğilim çubuğu yarattı.

Kaynak: tradingview.com
Kaynak: tradingview.com

Düşüşün devam etmesi hâlinde en yakın destek alanı 1,03 trilyon dolar seviyesinde olacak. Bununla birlikte, BTC kripto fiyat eğilimi tersine çevirirse 1,17 trilyon dolarlık direnç alanına doğru hareket etmek için başka bir girişimde bulunabilir.

Bitcoin haftalık düşüşüne devam ediyor

Bitcoin fiyatı, nisan ayında yıllık en yüksek seviyesi olan 31.000 dolardan bu yana düştü. Geçen hafta, arka arkaya üçüncü düşüş çubuğunu yarattı. Ancak, bu gösterge boyut olarak çok önemli değildi. Ayrıca, haftalık kripto RSI hâlâ 50’nin üzerinde ve bu da uzun vadeli eğilimin yukarı yönlü olabileceğini gösteriyor.

BTC/USDT haftalık grafik Kaynak: TradingView

Düşüş devam ederse en yakın destek alanı 24.300 dolar seviyesinde olacak. Öte yandan, fiyat eğilimi tersine çevirirse 31.000 dolara geçmek için başka bir girişimde bulunulması muhtemel olacaktır.

Pepe (PEPE) kritik direnci açıkladı

PEPE fiyatı 20 Mayıs’ta alçalan direnç çizgisinden çıktı. Bu kırılma aynı gün 0,0000020 dolara kadar yükseldi. Ancak, kırılmaya rağmen PEPE artışı sürdüremedi. Aksine, kırılma seviyesine düştü.

PEPE/USDT dört saatlik grafik Kaynak: TradingView

PEPE fiyatı direnç çizgisinde sıçramayı başaramazsa bir sonraki en yakın destek olan 0,0000013 dolara düşmesi bekleniyor. Öte yandan, fiyat dengesini yeniden kazanırsa tekrar 0,000020 dolara yükselebilir.

beincrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin