Kripto para piyasası bugün nasıl hareket ediyor? İşte günün en büyük kazananı
Kripto para piyasası bugün nasıl hareket ediyor? İşte günün en büyük kazananı

Kripto para piyasası bugün nasıl hareket ediyor? İşte günün en büyük kazananı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 5 Ağustos Cuma günü kripto para piyasası büyük ölçüde yatay kaldı ancak Bitcoin, Ethereum, Solana ve Dogecoin gibi büyük altcoinler yerlerini koruyarak son 24 saat içinde biraz yükseldi. Piyasa hissiyatı, son birkaç gün içinde marjinal bir şekilde iyileşti ve kripto piyasası değerinin kazanılmasına yardımcı oldu. Verilere göre, küresel kripto para piyasa değeri geçen gün %1,74 artarak 1.08 trilyon dolara ulaştı. Ancak işlem hacmi son 24 saatte %3,71 azalarak 63.86 milyar dolara geriledi.

Bitcoin, gün içinde biraz daha yüksek işlem gördü ve son birkaç gün içinde yatırımcıların duyarlılığı arttıkça 23.000 doları korudu. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Bitcoin fiyatı son 24 saatte %1,11 artarak 23.162 dolara ulaştı.

Hindistan’ın en fazla kullanıcıya sahip olan borsası WazirX sözcüsü şunları söyledi:

Bitcoin, bugün erken saatlerde 23.000 dolar seviyesindeki konumunu sürdürdü. BTC işlem hacimleri düşük kaldı, ancak piyasa duyarlılığı son birkaç gün içinde marjinal bir şekilde iyileşti. Günlük zaman diliminde BTC trendi azalan bir kanal modeli içinde hareket etmeye devam ediyor.”

“Son haftalarda, BTC fiyatı daha yüksek dipler yapan bir yükseliş trendi içinde. BTC için bir sonraki kilit direnç seviyesinin 32.300 dolar ve bir sonraki desteğin 19.000 dolar olması bekleniyor.”

Bu arada, Ethereum pozitif hareketlerini sürdürerek Cuma günü 1600 doların üzerinde kaldı. Öte yandan Polkadot, son 24 saatte %4’ün üzerinde kazanç elde ederek Dogecoin’i geçerek ilk 10’daki yerini geri aldı.

“Ethereum, geçen hafta Bitcoin karşısında oldukça yatay kalmaya devam etti ve 0.070 ile 0.072 seviyeleri arasında sıçradı. ETH-BTC için günlük grafik, bir hafta önce üçgen modelinden çıktı ve üst trend çizgisini yeniden test etmeye devam ediyor. Desen kopuşundan sonra kesin bir yukarı ivme olmadı. ETH-BTC için bir sonraki kilit desteğin 0.049’da ve bir sonraki direncin 0.078’de olması bekleniyor.”

news18


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin