Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto para piyasalarında son durum: Bitcoin, hızlı bir şekilde 10.000 doların altına geriledi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Ağustos Cumartesi,  ilk 20 kripto paranın çoğu, son 24 saatte ortalama yüzde 2 seviyelerinde zarar yazarken, Bitcoin (BTC) hızlı bir şekilde 10.000 doların altına geriledi. Böylece dünkü kazançlar silinirken BTC için günlük duruma baktığımızda 10.400 dolar zirvesinden yüzde 5’e yaklaşan düşüş yaşadığını görüyoruz.

Ether (ETH), hâlihazırda 20,5 milyar dolar olan piyasa değeri ile en büyük altcoin konumunu sürdürüyor. İkinci en büyük altcoin, Ripple’in XRP’si, basında 11,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Coinmarketcap verileri, ETH’nin son 24 saatlik periyotta yüzde 1,53 kaybını gösteriyor. Ether, şu an 107 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Haftalık periyotta ise ETH’nin hala yüzde 1,6 değer artışında olduğu görülüyor.

XRP son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 1,5 oranında değer kaybetti ve şu anda yaklaşık 0,2677 dolar seviyesinde işlem görüyor. Token haftalık olarak ise yüzde 2 artıda duruyor.

İlk 20 kripto para birimi arasında, haftalık görünüme baktığımızda Cardano (ADA) yüzde 3,5, LEO Token yüzde 1,5 ve Tron (TRX) yüzde 3,4 artışta olduğunu görüyoruz. An itibarıyla, tüm kripto paraların toplam piyasa değeri 262 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor.

Bitcoin (BTC), 10.000 doların üzerinde ancak düşüş eğilimi artıyor

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin