Bu kripto para, piyasa toparlanmasına öncülük ediyor! Bir günde yüzde 14 arttı
Bu kripto para, piyasa toparlanmasına öncülük ediyor! Bir günde yüzde 14 arttı

Bu kripto para, piyasa toparlanmasına öncülük ediyor! Bir günde yüzde 14 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazartesi ve Salı günkü büyük düşüşlerin ardından kripto piyasası toparlanmaya başladı. Kripto piyasasındaki toparlanmaya ise son 24 saat içerisinde %14 oranında artan Hedara (HBAR) öncülük ediyor. HBAR yükseliş trendini koruyabilirse 0,30 doları geçebilir.

Kripto para son 24 saat içinde yükseliş trendindeydi ve kazançlar hafif piyasa toparlanmasıyla aynı zamana denk geldi. Küresel kripto piyasası Pazartesi günü jeopolitik gerilimlerden etkilendi ancak oynaklık azalıyor gibi duruyor.

Hedera, yazı yazılırken 0,232 dolardan işlem görüyor ve çift haneli kazanç elde eden kripto paralardan biri oldu. Hedera 22 Şubat’ta, piyasa genelinde yaşanan büyük satışın ardından 0,19 doalr seviyesine geriledi. Token en düşük seviyelerde kâr kaydeden yatırımcılardan alıcı desteği almış gibi görünüyor.Şimdi daha yüksek bir yere doğru ilerliyor. Genel piyasa desteği de yüksek fiyatların sürdürülmesinde önemli rol oynuyor.

HBAR’ın yükseliş işareti hâlâ güçlü bir görünümde Altcoin için bir sonraki direnç ise 0,26 dolar seviyesinde yer alıyor. Geçen ay boyunca, token 0,27 doları aşan büyük bir yükseliş trendi göstermedi ve mevcut yükseliş eğilimi güçlüyse 0,30 dolara yükselerek yeni bir aylık en yüksek seviye oluşturabilir. Bu durum HBAR’ı 12 Ocak seviyelerine geri götürecek.

Aylık zirvelere doğru ralli, daha geniş kripto para piyasası desteği tarafından tetiklenecek. Kısa vadeli yatırımcıların fiyat düşüşüne neden olacak bir satışları tetiklemesini önlemek için piyasa desteğine ihtiyaç var.

Ayılar hakimiyeti ele alabilir mi?

HBAR’a karşı en azından kısa vadede yükseliş eğilimi gösteren çeşitli faktörler var. Bunlardan biri de Rusya-Ukrayna krizinde devam eden ve piyasa genelinde tasfiyelere neden olan jeopolitik gerilimler. Ayrıca, bu hafta ABD Başkanı Joe Biden tarafından kripto sektörünü düzenlemek için bir yürütme emri çıkarılacak.

Bu faktörler nedeniyle, düşüş eğilimi piyasada varlığını sürdürüyor. Fiyat düşerse, HBAR 0,21 dolardan daha düşük destek seviyesine yönelecek. Token 0,19 doların altına düşerse daha fazla satış yaratılacak, bu durumda token 21 Temmuz 2021 0,16 dolar seviyelerine geri dönebilir. Piyasa hâlâ düşüş eğilimindeyken, HBAR’ın son 24 saat içinde elde ettiği muazzam kazançlar nedeniyle bir düzeltme daha olası.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin