Kripto para patlaması ne zaman olacak?
Kripto para patlaması ne zaman olacak?

Kripto para patlaması ne zaman olacak? Bizi Ay’a gönderecek olan haber nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda Litecoin ekibinden çok fazla sayıda olumlu haber geldi. Twitter aracılığıyla Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, en son planlarını ve Litecoin’in gelişmelerini anlatıyor. Charlie Lee söylediği her şeyin, Litecoin’i etkilediğinden oldukça emin. Gerçekten de Litecoin’e yönelik yapılan her açıklama kripto paranın fiyatını olumlu ya da olumsuz yönde etkiliyor. Peki kripto para patlaması ne zaman olacak? Litecoin, hepimizi Ay’a taşıyabilir mi?

Bizi Ay’a gönderecek olan haber nedir?

Litecoin yazım sırasında, %1,4 oranında düşüşle 134,9 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bu nedenle, Litecoin’in şu anda zor bir zaman geçirdiğini söyleyebiliriz. Ancak bu durum tüm kripto para piyasasına hakim olduğu için kripto paranın kendisiyle ilgili değil. Öncelikle, Litecoin’in Gemini’de listeleneceğini biliyoruz. Bu haber Zcash üzerinde çarpıcı bir etki yarattı. Bu yüzden Litecoin içinde de aynı şeyin gerçekleşeceği beklenmekte. Bitcoin Cash, bu haberden de faydalandı. Raporlara göre, her iki kripto parada bu yıl borsa platformuna eklenecek.

Daha sonra, Litecoin’in Abra mobil uygulaması tarafından destekleneceği duyuruldu. Aynı şekilde Toshi uygulamalarına Litecoin için de benzer bir destek eklenmekte. OpenBazaar, P2P Litecoin ticareti için platformuna destek ekledi ve aynı şekilde Börse Stuttgart, Litecoin ticaretini başlattı.

Kripto para patlaması ne zaman olacak?

Elbette, bu haberlerin hepsi kripto para sektörünün gündeminde. Ancak bu haberler Litecoin’i uçurmaya neden olmadı. Ama burada göstermeyi amaçladığımız şey, tüm bu duyuruların gerçekleşmeye başladığı ve Litecoin’in daha fazla listeleme ve daha fazla ortaklık ile değer kazanarak yükselmeye başlayacağı. Bu, bir sonraki beklenen kripto para birimi patlaması ile çakışırsa, Litecoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 365 doları bile aştığını görebiliriz.

Bir sonraki kripto para patlamasının ne zaman olacağı tahmin edilemez. Ancak trendlere ve modellere dayanarak, birçok uzman bunun 2018 yıl sonundan önce gerçekleşmesini bekliyor. Bildiğimiz bir şey, piyasadaki hareketlerin katlanarak artması gerektiği. Ancak, sadece yenilikçi ve iyi düşünülmüş bir gelecek ile Litecoin bunun bir parçası olacak. Analistlere göre, Litecoin yakında piyasaya zafer bayrağını dikecek. Litecoin satın almak istiyorsanız, bu yazının bir yatırım önerisi olmadığını aklınızda bulundurun. Yatırım yapmadan önce detaylı bir araştırma yapılması gerektiğini unutmayın!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin