featured

Kripto para piyasasında bugün meme coin’ler nasıl performans gösterdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının adeta günü gününü tutmuyor. Oldukça karmaşık sinyaller gönderen piyasada bugün, ayılar boğalardan daha güçlü. Ancak yine de bazı istisnalar vardı. En gözde altcoin olan Ethereum (ETH) ve Binance coin (BNB) bugün yeşil bölgede işlem görmeye devam ediyor.

kripto para

DOGE

Kripto para piyasasında köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan DOGE, piyasa lideri olan Bitcoin’in %1,61 oranında değer kaybetmesine kayıtsız kalamadı.

DOGE, 0,12 dolar seviyesinin üzerindeki başarısız girişiminin ardından düşmeye devam ediyor. Fiyat, herhangi bir yükseliş sinyali göstermeden yavaş yavaş 0,1065 dolar seviyesinden destek noktasına doğru geriliyor.

Aşağı yönlü baskı devam ederse ve günlük mum 0,11 dolar civarında kapanırsa bir alt seviyenin de kırılması önümüzdeki hafta gerçekleşebilir.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,1154 dolardan işlem görüyor.

SHIB

Piyasadaki bir diğer köpek temalı meme coin SHIB, neredeyse %3 oranında bir düşüş ile DOGE’den bile fazla kaybetti.

SHIB, 0,00002071 dolarda bulunan destek noktası ile 0,00002310 dolarda bulunan direnç noktası arasında dar bir kanalda işlem görüyor. Satış işlem hacmi düşse de fiyat dirençten oldukça uzak.

0,000020 dolarlık psikolojik olarak önemli bir seviyeye düşüş olması durumunda, meme coin’in fiyatı  0,00001704 dolarda bulunan en yakın destek noktasına yönelebilir.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada 0,00002188 dolardan işlem görüyor.

FLOKI

FLOKI, listedeki diğer meme coin’ler arasında en fazla kaybeden. FLOKI, son 24 saatte %3,74 oranında düşüş yaşadı.

 

FLOKI, ne yükseliş ne de düşüş sinyallerine sahip değil ve yatay yönde işlem görüyor. Orta vadeli bakış açısından, kripto para birimi bir kopuş için yeterli enerjiyi biriktirmediği için keskin hareketler beklenmemelidir. Sırasıyla, 0,000027 dolar ile 0,000030 dolar aralığında işlem yapması, ayın ikinci kısmı için daha olası senaryodur.

FLOKI, bu yazının yazıldığı sırada 0,00002756 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin