Evdeki bilgisayardan para kazanmak: CPU madenciliği için en iyi kripto paralar
Evdeki bilgisayardan para kazanmak: CPU madenciliği için en iyi kripto paralar

Kripto para madenciliğinde CPU’ların popülerliği yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para madenciliğinde CPU’ların popülerliği yükseliyor. Güney Kore’de yatırımcılar Nvidia GTX 1080 ti gibi yüksek performanslı oyun grafik kartları ile donatılmış CPU’ları Zcash ve Ethereum gibi yerel borsalarda listelenen daha küçük kripto para birimlerinin madenciliğini yapmak için satın almaya başladılar.

Jooyeon Teknolojisi gibi yerel pazardaki bilgisayar üreticileri de CPU’ları piyasaya sürmeye başlıyor

Jooyeon Teknolojisi gibi yerel pazardaki bilgisayar üreticileri de, özellikle kripto para birimlerine göre tasarlanmış ve optimize edilmiş çok sayıda yüksek performanslı oyun çipleriyle donatılmış CPU’ları piyasaya sürmeye başladı. Jooyeon Technology geçtiğimiz günlerde, CPU’nun aşırı ısınmasını önlemek için minimum fan gürültüsü ve su soğutma sistemi ile çalışan bir grafik kartı olan 4 Nvidia GTX 1080 ti içeren bir işlemci olan Hash Guard’ı piyasaya sürdü.

Kripto para birimlerine minimum kaynak aktarma yeteneği nedeniyle CPU’lara olan talep artıyor

Yüksek performansına rağmen, Hash Guard’ın bir dezavantajı bedelidir. Apple tarafından üretilen dünyanın en pahalı işlemcilerinin biri kadar pahalı olan işlemci 8.000 dolardan daha pahalı. Yine de özelliklerinden ve en önemlisi, kripto para birimlerine minimum kaynak aktarma yeteneği nedeniyle, Güney Kore’de yüksek performanslı grafik kartlı CPU’lara olan talep artıyor.

Yatırımcılar geleneksel yatırımlardan madencilik faaliyetlerine geçiyor

Yerel bir medya kuruluşu olan EKN, kripto para piyasasında yer alan yatırımcıların, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para piyasalarındaki geleneksel yatırımlardan madencilik faaliyetlerine geçtiğini belirtiyor. Hash Guard gibi CPU’lar temel elektrik tüketimi ile normal bir evde kurulabildiği ve işletilebileceğinden, yatırımcılar önemli kaynaklar tahsis etmeden önemli ölçüde kârlı küçük ölçekli kripto para birimleri üretebilirler.

Kripto para madenciliğinde CPU'ların popülerliği yükseliyor
Kripto para madenciliğinde CPU’ların popülerliği yükseliyor

CPU’ları kullanma becerisi, CPU madencilerine yönelik talebin artmasına neden oluyor

Ülkenin en popüler CPU kripto para madencilerinden birinin üreticisi Jooyeon Technology’nin bir sözcüsü EKN’ye, birçok yatırımcının, başlangıçta madeni para teklifleri (ICO) tokenlerini kullanmak için CPU’ları kullanmaya başladığını söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Yurt içi bir PC üreticisi tarafından sağlanan satış sonrası servis garantisinden ve ücretinden ayrı olarak, kripto para madencilerini iş ve geçici kullanım durumları için normal CPU’ları kullanma becerisi, CPU madencilerine yönelik talebin artmasına neden oldu. Tüketicilerin büyük bir kısmı, ICO tokenlerinin fiyatının arttığını ve büyük beklentilere sahip CPU’larla birlikte madencilik tokenlerinin olduğunu umuyor.

CPU’ların, günde 24 saat çalışması durumunda Monero, Ethereum Classic, Zcash ve Bitcoin Gold gibi daha küçük şifreli kripto paralara sahip olunabilir

Jooyeon Technology’nin bir sözcüsü ayrıca, Hash Guard ve Nvidia grafik kartlarının gerisinde kalan CPU’ların da, günde 24 saat çalışması durumunda Monero, Ethereum Classic, Zcash ve Bitcoin Gold gibi daha küçük şifreli kripto paralara sahip olunabileceğini vurguluyor. Örneğin, sözcü AMD’nin Ryzen 7 ve RX570 ile donatılmış iki yönlü bir ev kripto para birimi madenciliği için CPU’nun, işlemci 24 saat için çalışıyorsa, günde 0.0032 Ether, 0.00158 Monero, 0.1 Ethereum Classic, 0.0062 Zcash ve 0.023 Bitcoin Gold’a üretebileceğini belirtiyor.

Kripto para madenciliğinde CPU’ların popülerliği kripto para piyasasındaki son gelişmeler nedeniyle arttı

Kripto para madenciliğinde CPU’ların popülerliği kripto para piyasasındaki son gelişmeler nedeniyle arttı. Güney Kore’deki CPU imalat sektöründeki analistler, Nvidia ve AMD’den gelen yüksek performanslı oyun çiplerine olan talebin, kripto para piyasasındaki son gelişmeler nedeniyle yükselişe geçtiğini belirtiyor. Ocak ayından beri, en büyük kripto para birimi, tüm zamanların en yüksek seviyelerinden yüzde 70’in üzerinde düşüş gösterdi.

Sonuç olarak, yatırımcılar kripto para piyasası için son derece değişken bir dönemde kar üretmek için alternatif yöntemler aramaya başlıyor. Ancak orta vadede, CPU’lar ve genel olarak CPU madenciliği ile ilgili sorunlar ortaya çıkabileceğinden, daha fazla ASIC madencisi Bitmain ve Samsung gibi şirketler tarafından piyasaya sürülüyor.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin