Litecoin, BCH, EOS ve BNB kripto para birimlerinde yaşanan fiyat gelişmeleri
Litecoin, BCH, EOS ve BNB kripto para birimlerinde yaşanan fiyat gelişmeleri

Litecoin, BCH, EOS ve BNB kripto para birimlerinde yaşanan fiyat gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kripto para pazarı kırmızı bölgede. Ayrıca ilk 10 tokenin geri kalanı ilk 3’te bulunan Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan daha hızlı büyüyor. Piyasa kapitalizasyonu arttı ve şimdi 176 milyar dolar seviyesinde.

En iyi performans gösteren 4 kripto para

BCH/USD

İlk 10 kripto para birimi arasında, Bitcoin Cash oranı son 24 saat içinde %8’den fazla arttı. Şu anda, fiyat pozitif bölgede ve 285 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Analistlere göre, daha ileriye gitmesi için 300 dolarlık seviyeye yaklaşması gerekiyor.

BCH / USD grafiği tradingview tarafından

Öte yandan, doğrudan direnç 320 dolar civarında, bunun üstünde fiyat 340 dolar direnç alanına kadar düşebilir.

BCH fiyatı yazım sırasında 298,91 dolardan işlem görüyor.

LTC/USD

Litecoin için yeni hafta önceki haftadan daha iyi başladı. 4 saatlik tabloya bakan analisler, MACD göstergesi alıcıların geri dönüşünü ve olası bir geri dönüşü göstermektedir. Bu eğilim devam ederse, LTC’nin mevcut oranının hafta sonuna kadar tekrar 90 dolara ulaşması bekleniyor.

Ticaret Görünümüne göre LTC / USD grafiği

Analist görüşüne göre, temel faktörler de yükseliş eğilimlerini desteklemektedir. Son zamanlarda, Litecoin ağı yeni bir tarihi maksimuma ulaştı, bu da kripto paranın gelecekteki perspektifi için olumlu bir işaret.

LTC’nin fiyatı yazım sırasında 81,28 dolardan işlem görüyor.

EOS/USD

EOS konumunu iyileştirdi. Kripto para %5,10 artarak 5,56 dolar seviyesine ulaştı. Şu anda, önemli bir alan 5,60 dolar ve kırılması halinde analistlere göre 6 dolarlık direnç seviyesine hizmet ediyor.

Tradingview tarafından EOS / USD grafik

EMA göstergesi yükseliş eğilimi gösteriyor, ancak fiyatın son 24 saat içinde %5 oranında artması nedeniyle olası bir geri dönüşün unutulmaması gerekiyor.

EOS fiyatı yazım sırasında 5,48 dolardan işlem görüyor.

BNB/USD

Son birkaç gün içinde, Binance Coin piyasa değeri ile muazzam bir performans gösterdi ve şimdi 7. en popüler dijital varlık.

Teknik analiz dikkate alındığında, kripto para 4 saatlik grafiğe dayanarak 19 dolara yükselen direnç seviyesine geri döndü.

BNB / USD grafiği

Uzun vadeli bir perspektiften varlığın analizinde analistlere göre, yükseliş koşusunun Şubat ayının başından başladığı görülebilir. Bu bağlamda, RSI göstergesi BNB’nin aşırı satın alındığını ve küçük bir geri dönüşün mümkün olduğunu gösteriyor.

BNB’nin fiyatı yazım sırasında 19,77 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin