Korku ve Açgözlülük Endeksi’nden son 12 ayın “korku” rekoru!
Korku ve Açgözlülük Endeksi’nden son 12 ayın “korku” rekoru!

Korku ve Açgözlülük Endeksi’nden son 12 ayın “korku” rekoru! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya genelinde koronavirüs pandemisinin etkileri sürerken kripto para Korku ve Açgözlülük Endeksi şu anda yatırımcılar arasında bir “aşırı korku” durumu gösteriyor. Şu an 12 seviyesinde aşırı korkuyu temsil eden endeks, son 12 ay içinde ilk kez art arda üç hafta boyunca “korku” seviyesinde kaldı.

Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi, piyasayı yöneten iki ana duygunun bir ölçüsü. 1 ile 100 arasındaki sayılarla ifade edilen duyguda sayı 1’e doğru gittikçe korkuyu, 100’e doğru gittikçe ise açgözlülüğü gösteriyor.

Kripto para almak için iyi bir zaman mı?

18. yüzyıl İngiliz asilzadelerinden, Rothschild ailesinin üyesi Baron Rothschild’in ünlü bir sözü vardır. “Kan sizin kanınız olsa bile, sokaklarda kan gördüğünüzde alım yapın.” Bu sözün anlamı, piyasanın durumu ne kadar kötüyse, yatırım yapma ve piyasadan kâr etme fırsatı o kadar fazladır.

Bununla birlikte kripto para piyasalarındaki mevcut belirsizlik sürüyor. Yatırımcılar mevcut manzarada düşüşlerin bir alım fırsatı mı yoksa daha büyük çöküşlerin bir habercisi mi olduğu konusunda çok kararsız.

İki yıldır Bitcoin blok zincirindeki aktif Bitcoin adreslerinin sayısı yavaş yavaş artıyor. Bu durum yatırımcıların halihazırda Bitcoin’e yatırım yapmaya hazırlandığını gösterebilir.

Tarihsel olarak Bitcoin’in fiyatında büyük bir artışa neden olan halving’den önce büyük miktarda kripto para alımı gerçekleşebileceği düşünülüyor. Kripto para piyasası umut verici görünüyor ve büyük bir artış için ivme kazanıyor olması mümkün.

finbold

2018’deki dip noktasını doğru tahmin eden analistten yeni Bitcoin tahmini


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin