kripto para konferansı

Kripto para konferansı Polonya’da uzmanları ağırlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link
Yaklaşan BlockYard 2018 kripto para konferansı, kripto para meraklılarına alanın geleceğini şekillendiren tartışmalara birinci sınıf bir katılım fırsatını sunuyor. Kripto para madenciliği ve ticaretinden, Blockchain tabanlı projelere akıllı yatırımlar yapma konularına kadar dünyadaki önde gelen endüstri figürleri Polonya’nın Gdańsk kentinde toplanacak. Etkinlik 13 Nisan 2018’de yapılacak.

İster sektörde tecrübeli olun ya da yeni müşteri veya tecrübeli iş arkadaşları arayan yeni bir girişimci olun; yatırımcıları çekmek isteyen bir yeni girişimci veya getirisi olacak yeni bir sıcak proje arayan yatırımcı olun. Ticaret etkinliklerine katılmak, çabalarınızı karşılık bulmak için harika bir yoldur.Konferanslar özellikle coğrafi mesafe, teknolojik boşluklar ve kültürel farklılıklar karşısında köprüler kurmada muazzam ölçüde yardımcı olabilir. Bu nedenle, “iş plan tasarımı” öğrenilirken, markanızı oluştururken veya işletmenizin kapsamını ve ilişkilerini genişletirken hayati önem taşırlar.

Kripto para konferansı uzmanları ağırlayacak

BlockYard konferansı, kripto para uygulamaları üzerine özel vurgu yapılarak Blockchain teknolojisi ile ilgilenen kişilerin bir araya geldiği uluslararası konferanstır. 13 Nisan 2018’de açılışı gerçekleştirilecek. Geliştiriciler, yeni teşebbüsler, FinTech uzmanları, kripto para madencileri, tüccarlar, yatırımcılar ve gazeteciler de dahil olmak üzere yaklaşık 1.000 katılımcının bu konferansa ilgi göstermesi bekleniyor. Katılanlar, kripto para pazarının hareket ettiricilerinden ve tartışan uzmanlardan bazılarını dinlemek ve etkileşimde bulunmak ve benzer düşünen yüzlerce kişiyle iletişim kurma şansına sahip olacaklar.

Birçok benzeri etkinliğin tam tersine, BlockYard, “Blockchain‘in her şeyi” yaklaşımındaki gündemden kaçınır. Bu yılki “yatırımcılık, madencilik ve ticaret” ana temasıyla tutarlı olarak sunumlar, kriptokrasi ticaretinin çeşitli yönlerine odaklanacak. Konuşmacılar, yeni başlayanlar ve deneyimli kriptokrasi meraklılarını hedefleyen uzman tavsiyeleri için iki aşamadan oluşan, Acemi ve İleri Düzeydeki kitleyi arayacaklar.

2018 konferansı, Polonya’nın Baltık Denizi kıyısındaki tarihi Gdansk şehrinde gerçekleşecek. 1930’ların ortalarından kalma, Centrum Stocznia Gdańska’nın yeniden yapılanma alanındaki tersane salonunda post-endüstriyel alanda konuşmalar, saha toplantıları ve ağ olayları sıkı bir şekilde paketlenmiş bir program olarak uygulanacak. Herkesin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için, organizatörler cazip fiyatlı bir ICO paketi de dahil olmak üzere geniş bir sergi ve sponsor seçenekleri hazırladı. Konferans biletleri şu an satışta ve 2 Şubat 2018 tarihine kadar erken kayıt indirimli fiyatlarla satışı yapılacak.

BTC NEWS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin