Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!
Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!

Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Seyahat rezervasyon sitesi Travala, kasım ayında bir önceki yıla göre %503’ün üzerinde gelir artışı gördüklerini duyurdu. Bu süreçte tüm rezervasyonların %72’sine kripto para birimleriyle ödeme yapıldı ve Bitcoin en popüler seçim oldu.

Kripto para ile ödeme yapılabilen Travala rekor kırdı

Kripto dostu seyahat rezervasyon web sitesi Travala.com, salı günü rekor bir ayı gösteren aylık kazanç raporunu yayımladı.

Platformun kasım ayı için toplam geliri; otel rezervasyonları, uçuş rezervasyonları, seyahat hediye kartları ve entegrasyon ücretleriyle birlikte 920.274 dolar olarak açıklandı.

Gelinen nokta ekim ayına göre aylık %76’lık bir artışı ve Kasım 2019’a kıyasla yıllık %503 gibi şaşırtıcı bir büyümeyi temsil ediyor.

Pek çok coin kabul ediliyor

Şirket ayrıca kasım ayında tüm rezervasyonların %72’sinin kripto para birimleri kullanılarak ödendiğini açıkladı. Sitede yapılan tüm kripto ödemelerinin %22’si BTC, %20’si AVA, %7 ETH, %6 LTC, %3 XRP ve %3 USDC ile yapıldı. Buna karşılık, tüm rezervasyonların sadece %17’si kredi kartı kullanılarak ödendi.

Travala, çok çeşitli kripto para birimlerini kabul ediyor. Web sitesi, “Kripto para birimi dostu konaklama rezervasyon platformu olmaktan gurur duyuyoruz.” açıklamasını yapıyor.

Şirket şu anda 2,2 milyondan fazla otel ve konaklama için 230 ülke ve bölgede 90.124 destinasyonu kapsayan fırsatlar sunuyor. Ayrıca 1 milyondan fazla ev, daire ve villada fırsatlar da yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar, portal üzerinden 600’den fazla havayolu şirketine rezervasyon yapabiliyorlar. Travala, “genel seyahat rezervasyon platformlarından %40’a kadar daha ucuz” sunduğunu iddia ediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin