Bu kripto para için yayınlanan rapor umut verici! İşte tüm detaylar
Bu kripto para için yayınlanan rapor umut verici! İşte tüm detaylar

Bu kripto para için yayınlanan rapor umut verici! İşte tüm detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon ağı, kripto pazarında devam eden zorluklara rağmen önemli gelişmeler kaydetmeyi başardı. Yayınlanan rapora göre Polygon olumlu adımlar atmayı başardı. Birkaç yükseliş göstergesi, diğerlerinin yanı sıra, sahiplerin sayısındaki artışı ve Polygon ağındaki gelişmeleri içeriyor.

Polygon yükselişini sürdürebilecek mi?

Ethereum platformunun üzerinde çalışan blockchain ölçeklenebilirlik platformu olan Polygon, gerçekten de önemli bir yükseliş kaydetti. Santiment’teki iki önemli zincir içi ölçümde benzeri görülmemiş bir artışa yol açtı. Yani, her ikisi de yükseliş tablosu çizen Hacim ve Geliştirme faaliyeti diyebiliriz.

İncelenen dönemde, tokenin işlem hacmi istikrarlı bir büyüme kaydetti. MATIC, aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi yazım sırasında 1,13 milyarlık bir rakamla işlem hacminde önemli bir büyüme kaydetti.

İleriye dönük olarak, analitik platformdaki geliştirme faaliyeti iyi bir artış kaydetti. Ayrıca ağ, Github’da artan anlamlı aktivite sıklığını kaydetti. Polygon çevreleyen çok fazla gelişmenin yanı sıra çok fazla ilgi görmeye de başladı. Bu faktörler, kripto para yakın gelecekte yüksek düzeyde bir büyüme görmesinin ana nedenler olarak sıralanabilir.

Son zamanlarda balina izleme hizmeti WhaleStats, bu anlatıyı desteklemek için bazı veriler paylaştı. Balinalar tokeni düşük fiyattan satın aldı. Ethereum Whales “Bonobo” ve “BlueWhale0072”, 1.199.999 ve 1.461.354 MATIC tokeni alımı yaptı.

Yazım sırasında MATIC 0,96 dolar civarında işlem gördüğü için %4’lük bir artış kaydetmişti. Örneğin, 31 Temmuz’da ekip, staking token ödüllerinin dağıtımı hakkında bir güncelleme yaptı. Burada, Polygon PoS, ağ üzerinde çalışan 19.000’den fazla merkezi olmayan uygulama ile benimsenmede patlayıcı bir büyüme gördü. Bu da Polygon doğrudan desteğine ihtiyaç duymadı.

Genel olarak, Polygon artık Aave, Uniswap, OpenSea gibi en büyük Web3 projelerinden bazılarına ve Meta, Stripe ve Adobe gibi tanınmış şirketlere ev sahipliği yapıyor. Bu, yukarıda belirtilen gelişmelerle birleştiğinde, ağ için umut verici bir senaryo oluşturabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin