Hodler mı trader mı? Yeni araştırmaya göre en kârlı Bitcoin stratejisi
Hodler mı trader mı? Yeni araştırmaya göre en kârlı Bitcoin stratejisi

Kripto para HODLers bu ayı piyasasında ne yapmayı düşünüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta başlayan piyasadaki düşüş ve yaygın panik satışının yanı sıra, Bitcoin’in piyasa değerindeki ciddi değer kaybı, kripto para yatırımcılarının itici kararlar almasına neden oluyor. Pollfish tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre, kripto para HODLers kripto varlıklarından geçerli bir sebepten vazgeçmeye eğilimli.

HODLers hayırsever bağışlar yapmak için kripto paralarında vazgeçebilir

HODLers her zaman yaşadıkları ayı piyasasının geçici olduğunu ve boğa piyasasının yakında olduğunu düşünürler. Bu nedenle de kripto paralarını satmaz onları özenle saklarlar. Fiyat çöküşleri, krizler veya daha ağır piyasa dalgaları HODLers’ı caydıramaz. Ancak bu sefer farklı görünüyor. HODLers hayırsever bağışlar yapmak için kripto paralarında vazgeçebilir.

Pollfish tarafından yapılan yeni bir ankete göre, katılımcıların ezici bir çoğunluğu, kripto para birimini kullanarak hayırsever bağışlar yapmakla ilgilendiklerini söylüyor. Ankete katılanların büyük çoğunluğu kripto para ile bağış yapmış ve 4’ten 1’i kripto paralar ile bağış yapabilirlerse varlıklarını bırakma olasılıkları daha yüksek.

Kripto para fiyatları düştükçe Rekt, Hodl’u baskılıyor!

Kripto topluluğu diğer insanlardan daha cömert!

İşte, finansal ürünler için merkezi olmayan bir platform olan WeTrust tarafından yapılan çalışmanın bazı önemli noktaları:

  • Katılımcıların % 90,5’i hayırsever bir nedenden dolayı parasal bağışta bulunduğunu bildirdi.
  • Katılımcıların %77’si bağış yapmak istiyor.
  • Geçen yıl içinde %63’lük bir bağış yapıldı.
  • Katılımcıların %62’si yardım kuruluşlarının bağış toplamak için kripto paraları benimsemeleri gerektiğini söyledi.
  • Katılımcıların %24’ü, kripto para biriminde bunu yapabilselerdi hayır kurumuna parasal bağışta bulunma olasılıklarının daha yüksek olacağını söyledi.
  • Katılımcıların %55’i kripto topluluğunun diğer insanlardan daha cömert olduğuna inanıyor.

HODLers’ın yaşadığı beş benzersiz keder

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin