Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Ethereum kurucusunun rap gösterisi, Stellar ile XRP farkı ve Tron, Litecoin, EOS haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut kripto sahiplerinin düşüncesinden Ripple ve Stellar arasındaki farklara kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Ripple ve XRP

Ripple, Güneydoğu Asya’da yeni sınır ötesi ödeme çözümlerine duyulan ihtiyacı vurgulamakta.

Şirket, CIMB Bank kıdemli genel müdürü Thomas Tan Kok Kiong’in bölgedeki uluslararası ödemelerin durumu hakkında konuştuğu Ripple Regionals 2019’dan yeni bir video yayınladı. Kiong’a göre, CIMB ile Western Union arasındaki bir ortaklık işe yaramadı çünkü “ekonomi lehine güçlü bir şekilde eğilimliydi. İşin %80’ini tamamladık ancak ödülün yalnızca %20’sini aldık.”

Litecoin

Litecoin kurucusu Charlie Lee ve Morgan Creek Digital’in kurucu üyesi Anthony Pompliano’nun CBS blok toplantısında yaptığı tartışma artık çevrimiçi. Sohbette Lee, Bitcoin’i ilk nasıl keşfettiğini, LTC’nin BTC ile nasıl karşılaştığını, ICO’nun geleceğini ve daha fazlasını anlatıyor.

EOS

EOS’un arkasındaki şirket Block.one, platformdaki geliştiricileri desteklemek için yeni çabalar sarf ediyor ve şu açıklamayı yapıyor:

EOSIO Labs girişimini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. EOSIO ailesinde global geliştirici topluluğunu etkileyen yeni araçlar oluştururken, geliştirmeye kararlı olduğumuz kurum içi ürünler, büyümeye kararlı olduğumuz yazılım araçları ve araştırma projeleri arasında net bir ayrım yapılması gerektiğini fark ettik. Sağlayabilecekleri değeri anlamalarına yardımcı olmak için EOSIO topluluğundaki diğer kişilerin geri bildirimlerini yayınlamak istiyoruz.

Stellar Lumens

Stellar kurucusu Jed McCaleb, Stellar’ı Ripple ile karşılaştırıyor. Cointelegraph Japonya ile yapılan yeni röportajda McCaleb, Stellar’ın öncelikli olarak banka hesapları olmayan insanlara destek sunması gerektiğini belirtirken, Ripple ise bankaları ve finansal kurumları desteklemeye odaklandığını söylüyor.

McCaleb diyor ki:

Gerçekten açık ve evrensel bir finansal altyapı oluşturmak için kamu blokajlarının farklı finansal sistemleri ve organizasyonları birleştirmesi gerekiyor.

Tron

Tron’un en son haftalık merkezi olmayan uygulama ekosistemi (DApp) raporu yayınlandı. Yeni baskıya göre, geçtiğimiz hafta Tron’da 38 DApp başlatıldı. Rapor ayrıca ağ üzerinden hareket eden haftalık işlem hacmini de kapsar.

Ethereum

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve geliştirici Karl Flesch, Sydney’deki geliştirici konferansı Edcon’da gösteri düzenledi. Rap düet yapan ikilinin sözleri, platformu çarpıcı bir şekilde ölçeklendirmek ve ağın kapasitesini artırmak için tasarlanmış bir yükseltme olan Ethereum 2.0 merkezli bir şarkıyı içeriyordu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin