Kava fiyatı, haftalık yüzde 50’yi geçen kazançla göz dolduruyor

Kripto para haberleri: Düşüş sonrası gidişat hangi yönde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan düşüşün ardından hareketlenmeler zayıf kalıyor. Bitcoin, 22 bin civarında bir dip yaptıktan sonra 22.800 dolara kadar yükseldi. Ancak fiyat yeniden 22.600 dolara kadar geriledi.

Kripto piyasasında yaşanan geri çekilme 30 milyar dolarlık değer kaybına yol açtı. Genel piyasa değeri dün göre yüzde 2,5 azaldı ve 1,023 trilyon dolara kadar geldi.  Fakat 1 trilyon üzerinde kalması önemli olarak kabul ediliyor.

Bitcoin 23.000 doların üzerinde başarısız oldu. Yaklaşık 700 dolarlık bir kayıp yaşandı. Şu anda bu seviyenin altında işlem görüyor. Cardano, Solana, Polygon ve diğerleri gibi son zamanlarda yüksek uçanlar da dahil olmak üzere çoğu altcoin son 24 saat içinde sert bir şekilde geri döndü. Kripto para haberleri ise süreci daha şekillendirdi.

Kripto para haberleri: Altcoin’lerde kayıp çift haneyi buldu

Altcoinler son birkaç haftada yeşil renkte kalmıştı. FTX fiyaskosunun ardından kaydedilen kayıplar silinmişti. Altcoin piyasasının lideri Ethereum, 1.200 dolar alt tabandan 1.650 doların üzerine çıktı. Ancak şimdi ETH, günlük %5,5’lik düşüşün ardından 1.600 doların altında kaldı.

Kripto para haberleri; Binance Coin %4,3 oranında düşerken 300 doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Ripple, OKB, Litecoin ve Tron benzer yüzdeler kaybetti.

Cardano, Dogecoin, Polygon, Solana, Polkadot ve Shiba Inu’da daha fazla günlük kayıp görülüyor. Bunların hepsi bir günde %7’ye varan düşüşler yaşadı.

Son 24 saat içinde çift haneli kayıpları ise LDO, FLOW, CHZ ve OP gibi varlıklar gördü. Kripto para haberleri yakından ilgilendiren gelişmelere baktığımızda Nasdaq ve Microsoft tarafında olumsuzluklar yaşandı.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin