Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü
Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü

Flaş kripto para haberleri: YouTube’un ünlü analistinden çarpıcı Bitcoin tahmini geldi! En güncel: Ethereum, Ripple, Stellar, Litecoin, TRON ve VeChain haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analisti Nicholas Merten’ın dev Bitcoin tahmininden, Ethereum ve Stellar’ın yeni çıkan raporlarına kadar burada Kripto Para Haber’de en güncel kripto para haberlerini kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Kripto analisti Nicholas Merten, Bitcoin’in önceki patlama ve çöküş döngülerinin tarihsel bir analizinin yeni bir boğa koşusunun BTC fiyatını 68.000 dolara getireceğini gösteriyor. Popüler YouTube kripto kanalı DataDash’ı yöneten Merten, Bitcoin’in zaman içindeki geri dönüş oranının doğal olarak düşmeye devam edeceğini, her yeni boğa koşusunun önceki dönüşte 1/5 civarında bir getiri getireceğini söyledi.

Bitcoin’in ilk patlaması 2 dolardan yaklaşık 1.000 dolara oldu, %51.000 getiri sağladı. Bir sonraki boğa koşusu, Bitcoin 200 dolardan 19.000 dolara yükselirken, %9.400 geri dönüş gördü. Bu mantıkla, yeni bir Bitcoin boğa koşusu, BTC’nin fiyatını %2.300 artışla, yaklaşık 68.000 dolara yükseltir.

Ethereum (ETH) haberleri

EthHub Weekly’nin son sayısı, Ethereum’la ilgili her şeyi kapsıyor. Bu yeni yazı, Ethereum 2.0 ve Augur, 0x, Maker ve Kyber Network dahil olmak üzere bir dizi Ethereum tabanlı platformdaki gelişmelere bakıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple, Suudi Arabistan’dan Hindistan’a yeni bir ödeme koridoru başlattığını açıkladı. Şirket şu ana kadar iki ülke arasında XRP tabanlı xRapid için sınır ötesi desteği de entegre edip etmeyeceğini doğrulamadı.

Litecoin (LTC) haberleri

Londra’daki bir barın, Lightning Network (LN) yoluyla LTC’yi kabul eden ilk kişi olduğu bildirildi. Coin Rivet’in bir raporuna göre, Rotate bar ödeme seçeneğini uygulamak için Lightning Pay ile ortaklık kurdu.

Stellar (XLM) haberleri

Stellar’daki ekip, aylık raporunu açıkladı. Yeni sürüm, Coinbase’de Stellar Lumens’ın (XLM) piyasaya sürülmesini, IBM ile ortaklığın geliştirilmesini, Stellar tabanlı STO Smartlands’in lansmanını ve daha fazlasını içeriyor.

TRON (TRX) haberleri

Tether’ın TRON tabanlı sürümü (USDT) şimdi piyasada. Tether’ın USDT stablecoin’i, Ethereum ve Omni tabanlı USDT tokenlerine bir alternatif ve aynı zamanda ABD dolarına sabitlenecek şekilde tasarlandı.

VeChain (VET) haberleri

VeChain, müşterilerin ürünleri izlemesini ve doğrulamasını sağlamak için bir Norveç gıda dağıtımcısıyla ortaklık kuruyor. Norveç, Çin’den gelen müşterilerin “Norveç’te ve diğer Kuzey Avrupa ülkelerinde üretilen yüksek kaliteli ürünlerin keyfini çıkarması” için bir platform inşa ediyor. Norveç deniz ürünleri, alışveriş platformuna entegre edilen ilk ürün grubu olacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin