Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin yine zirvede, Ripple’dan yeni bir yatırım, Forbes Ethereum’u övdü ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC)’in bir numaralı olma zorunluluğu üzerine yeni bir bakış açısından, Ripple’daki yeni bir yatırıma kadar burada flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin (BTC) ve kripto para haberleri

Kripto veri analitiği platformu DataLight’tan yeni bir görselleştirme Twitter’da ve Reddit/kripto parada viral hale geliyor. Bitcoin, 2013’ten bu yana pazar sınırlarına göre ilk 10 kripto para birimine karşı savaşını göstermekte. 93.5 milyar dolarlık bir pazar sınırında bir numarada kalan BTC’nin, 2013’ten beri uzun bir rakip listesine sahip olduğunu gösteriyor.

Piyasa değeri Bitcoin ile 43 milyar dolar. 93,5 milyar dolarlık bir pazar limiti olan BTC, 2013’ten bu yana uzun bir rakip listesine sahip. Ethereum, 2017’de Bitcoin’i aşmaya yaklaştı ve piyasa değerini 34 milyar dolara çıkardı. Ancak başaramadı.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın bağış toplama ve geliştirme kolu Xpring, Bolt Labs’a yatırım yaptı. Ripple, düşük ücretle anında gerçekleştirilen özel işlemleri ekleyerek mevcut Blockchain ve kripto ağlarını güçlendirmek için çalışıyor.

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum merkezli geliştirme stüdyosu ConsenSys, Forbes tarafından derlenen en iyi Blockchain şirketlerinin yeni bir listesini analiz ediyor. ConsenSys’e göre, liste Ethereum’un önemini vurguluyor ve listedeki şirketlerin yarısından fazlası lider akıllı sözleşme platformuyla çalışıyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Lite Podcast’in son baskısı, Lightning Labs yazılım mühendisi Valentine Wallace’ı içeriyor. Bu bölüm, mobil bir Lightning cüzdanı geliştirmek için kullanıcı arayüzü tasarımı zorluklarını kapsar ve Statik Kanal Yedeklemelerinin nasıl çalıştığına bakar.

Stellar (XLM) haberleri

Stellar’daki ekip genişliyor. Lider kripto para platformunun ardındaki kâr amacı gütmeyen Stellar Geliştirme Vakfı, şu anda uzun bir mühendis listesi, bir hibe yöneticisi ve ortaklık yöneticisi de dahil olmak üzere 11 açık pozisyona sahip. Listenin tamamını buradan inceleyebilirsiniz.

Cardano (ADA) haberleri

Cardano’nun arkasındaki şirket IOHK Shelley’yi piyasaya sundu. Shelley, akıllı sözleşmeleri ve platforma yeni bir ademi merkeziyetçilik getirmeyi vaat ediyor.

TRON (TRX) haberleri

https://twitter.com/justinsuntron/status/1118475600195272705

TRON (TRX) ekibi, yeni TRON (TRX) tabanlı Tether (USDT) tokenlerinin nasıl çalıştığını anlatan yeni bir web sitesi başlattı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin