featured

Kripto Para Haber Şimdi, Anında Haberleri Takip Edebileceğiniz Bundle ile Cebinizde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mart 2017 tarihinden itibaren yayın hayatını sürdüren Kripto Para Haber, kısa sürede sizlerin desteğiniz sayesinde, Türkiyede Blockchain, Bitcoin ve Kripto para sektörü dendiğinde ilk akla gelen ve en çok ziyaret edilen haber siteleri arasında yerini almıştır. Ve şimdi bizi Bundle’da takip edebileceğinizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz.




Bundle’da buluşalım

İlgi alanınıza göre, dilediğiniz sektörde, dilediğiniz haber sitelerini ister mobil, ister webde listenize ekleyebileceğiniz, haber kaçırma şansınız olmayan, yeni makaleleri anında size bildiren bir Bundle’ınız olsun. Sizinle bundle’da buluşalım.

Kripto Para Haber’i takip edin

Yapmanız gereken çok basit. Öncelikle bundle uygulamasını indirelim.

App store : uygulamayı indir

Google Play : uygulamayı indir

Uygulamayı açtıktan sonra ülke seçin, sonra kaynak ekle ekranı karşınıza çıkacak. Arama butonundan kripto para haber’i aratıp ekle, ya da finans başlığı altında listelenen kaynaklar arasından kripto para haberi seçerek takip etmek istediğiniz haber siteleri arasına ekleyebilirsiniz.

Tebrikler, artık tüm yeni makaleleri ilk okuyan siz olacaksınız.

Bundle nedir?

Bundle, Türkiye’den ve dünyadan en fazla sayıda haber sitesini, teknoloji portalını, blog, dergi ve köşe yazarını sizlerle buluşturan, Türkiye’nin en sevilen haber okuma uygulamasıdır.

 

Kripto Para Haber Team

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin