Kripto para fiyat tahminleri: Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), DASH, IOTA (MIOTA)
Kripto para fiyat tahminleri: Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), DASH, IOTA (MIOTA)

Kripto para fiyat tahminleri: Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), DASH, IOTA (MIOTA)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para pazarı için toplam pazar sınırı, yılın en yüksek seviyesi olan 186 milyar dolardan düştü, ancak yılın başında görülen 111 milyar dolardan büyük bir iyileşme göstererek 170 milyar doların üzerinde sabit kalıyor.

Haftalık kripto para fiyat tahminleri

Dijital kral Bitcoin, 5.000 dolarlık kilit seviyenin üzerinde güvenle işlem yapıyor ve desteğin üstünde duruyor. Kripto grubunun geri kalanı, küçük geri çekilmelerle rağmen genel olarak yeşil renklerle nispeten iyi gidiyor.

Binance Coin (BNB) fiyat tahmini

Binance, 829.888 BNB (kabaca 15.6 milyon dolar değerinde) değerindeki 7. başarılı kripto para yakma işlemini yeni tamamladı. Binance BNB şu anda ABD Doları karşısında 23,89 seviyesinde işlem görmekte olup, dolaşımdaki arz 3.382.183.457 dolardır. CoinMarketCap sıralamasında 7. sırada ve analistlere göre önümüzdeki birkaç hafta içinde yükselebilir.

Kripto para, son 7 gün içinde %6,42 oranında arttı ve son kripto para yakması ile iyi desteklenmektedir. Son zamanlarda BNB düşüş eğilimi yaşadı, 25,00 dolardan yüksek bir değerle 22.50 dolara düştü (borsaya bağlı olarak) ve şimdi yükseliş hareketinin yeniden başlamak üzere olduğu görülüyor. 25,00 dolar seviyesindeki zirveye bir veya iki günde çok iyi ulaşılabilir ve oradan yukarı doğru yörüngenin devam etmesi muhtemeldir.

BNB / USD grafiği

TradingView BNB/USD grafiği

Litecoin (LTC) fiyat tahmini

Piyasa değeri ile 6. sırada yer alan Litecoin, 76 doların biraz üzerinde işlem görüyor. Token son 7 gün boyunca %8,85 kaybı ile kırmızı renkte kaldı, ancak daha yüksek bir itme için hazırlanıyor gibi görünüyor.

Analistlere göre, MACD, düşüş eğilimi gösterir; bu, yakın vadede daha aşağı yönlü bir hareket veya değişken hareket görebileceğimiz anlamına gelir. Geri çekilme tamamlandığında, boğaların tekrar adım attığını görmek çok muhtemeldir ve 100 dolar muhtemelen ralli başlamasından bir hafta sonra test edilecek.

LTC / USD tradingview tarafından

TradingView LTC/USD

Dash (DASH) fiyat tahmini

Dash, 120,34 dolardan işlem görüyor ve dolaşımdaki arzına göre yaklaşık 13. sırada yer alıyor. Son 7 gün kripto para %9,06 oranında değer kaybetti. Litecoin’e benzer bir şekilde, Dash 145-50 dolarlık alana giren ağır bir dalgalanmadan sonra geri çekiliyor.

MACD düşüşe geçti ancak kripto para yükselme eğilimindeydi, bu yüzden analistlere göre, bu büyük olasılıkla bir satın alma fırsatı. Fiyat 100 günden fazla olduğu sürece Üstel Hareketli Ortalama, önyargı gelecek hafta yükselişe geçiyor. İlk direnç ve hedef, 140 ile 150 dolar (önceki üst) arasındaki bölgedir.

Tradingview tarafından DASH / USD

TradingView DASH/USD

IOTA (MIOTA) fiyat tahmini

IOTA, CoinMarketCap sıralamasında şu anda 16 numaradır. Son 7 gündeki %12,14 düşüşle ABD Doları karşısında 0,3050 seviyesinden işlem görüyor. IOTA’nın bu yılki tırmanışı, diğer en iyi 20 kripto para birimine kıyasla çok daha yavaştı.

Kısa süre önce 100 gün EMA’nın altına düştü ve analistler aşağı yönlü hareket görebileceğimiz konusunda uyardı. Anahtar desteği 0,2400 dolar civarında; sağlam kaldığı sürece bir toparlanma şansı var. Bir geri tepme şansı, kısmen kripto pazarının geri kalanının nasıl davrandığına bağlı olacaktır. 100 EMA’nın üstündeki bir hareket, kapıyı 0,4000 dolara çıkarmak için açacak, ancak bu bir haftadan uzun sürebilir.

 Tradingview tarafından IOT / USD

TradingView IOT/USD

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin