featured

Kripto Para Dünyasının Kalbi “Blockchain Summit İstanbul” Zirvesinde Atacak.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptoparahaber.com olarak,  blockchain, kripto para ve dijital dünyadaki gelişmeler ile ilgili ülkemizde düzenlenen etkinlikleri haber yapıp, siz değerli okuyucularımızı bilgilendiriyoruz. Bu sefer bilgilendirmenin bir adım ötesine geçerek, etkinlikleri yerinde takip edip sizlere en taze haberleri  ulaştırmak üzere harika bir zirve ile başlıyoruz: Blockchain Summit İstanbul

BLASEA (Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği) tarafından organize edilen “Blockchain Summit İstanbul” zirvesi ,  23 Kasım 2017 Perşembe günü, Kadir Has Üniversitesinde düzenlenecek. Birbirinden değerli akademisyenler, uzmanlar ve yöneticilerin katılacağı zirve aynı zamanda oldukça zengin bir içeriği sahip.

Zirve toplantısında konuşulacak konuların başında Blockchain teknolojisi ve kripto paranın Türkiye’deki durumu, ICO projelerinin yükselişi, finans dünyasında blockchain kullanımı gibi heyecan vericisi konular yer alıyor.

Bilet satışının devam ettiği etkinlikte, öğrenciler için ücretsiz bilet imkanı sunuluyor. Zirve ile ilgili ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin