Kripto para dünyasının acı kaybı: Cointelegraph’ın kurucusu vefat etti
Kripto para dünyasının acı kaybı: Cointelegraph’ın kurucusu vefat etti

Kripto para dünyasının acı kaybı: Cointelegraph’ın kurucusu vefat etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisinin evrensel başucu kaynaklarından Cointelegraph’ın kurucu ortağı Toni Lane Casserly, 29 yaşında hayata veda etti. Casserly’nin ölüm haberi, eşi ve aile üyeleri tarafından doğrulandı.

Genç neslin en büyük kripto para savunucuları arasında yer alan Casserly, pek çok Blockchain etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı. Tüm kalbi ve ruhuyla Blockchain teknolojisini destekleyen Toni, potansiyel olarak bu teknolojinin herkes için finansal istikrarı sağlayacağına inanıyordu.

Casserly’nin bir süredir hasta olduğu iddia edildi ve bildirilene göre Teksas’taki evinde vefat etti. Ailenin ifadelerine göre, geçen yıl ağustos ayında Kaliforniya’yı iş için ziyaret ettiğinden beri durumu iyi değildi.

Cointelegraph 2013’ten beri sektörün en önemli kaynakları arasında

Casserly, 2013 yılında Cointelegraph’ı kurdu. Kurulduğu günden kısa bir süre sonra kripto para endüstrisi için başucu kaynakları arasında yer alan ve milyonlarca kişiye hitap eden web sitesi, kısa bir süre önce Türkçe yayınlar yapmaya da başlamıştı.

Cointelegraph’ın yanı sıra kâr amacı gütmeyen bir organizasyon kuran Toni, bu örgüt aracılığıyla ebola salgını sırasında Afrika’ya Bitcoin ve kripto para sağlamaya çalıştı. Kendisi ayrıca Bosch, Birleşmiş Milletler, HSBC ve Gelecek Enstitüsü dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki finans şirket ve dernek için danışman olarak hizmet verdi.

Kripto Para Haber ailesi olarak Toni Lane Casserly’nin ölümünden ötürü biz de büyük bir üzüntü duyduk. Toni’nin ailesine baş sağlığı ve sevenlerine sabır diliyoruz. Kripto para medyası ve bütün endüstri sana minnettar.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin