Kripto para birimleri dünyasında servetin adil dağılımı, bugün oldukça zor!
Kripto para birimleri dünyasında servetin adil dağılımı, bugün oldukça zor!

Kripto para dünyasında adil servet dağıtımı olmayan 6 kripto para karşınızda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında, servetin adil dağılımı, bugün oldukça zor. İlginç bir istatistik, kripto paraların büyük bir çoğunluğunun yalnızca 20 cüzdan veya daha azı tarafından tutulduğu birçok projenin nasıl olduğunu gösteriyor. Bu oldukça endişe verici, özellikle de bu tokenlerin birçoğu değişime uğradığı için.

Kripto para birimleri dünyasında servetin adil dağılımı, bugün oldukça zor!

6- Cortex

Bazı insanlar Cortex’in ne olduğunu bilmese de şirket, Blockchain teknolojisine yapay zeka getirmeyi hedefliyor. Projenin nihai hedefi, merkezi olmayan bir AI özerk sistemi kurmak. Maalesef ekip için, tokenlerin yaklaşık %90’ı 20 veya daha az cüzdanla tutuluyor. Bu adil bir dağıtımdan uzak ve ekibin bu konuyu en kısa sürede ele almaya karar vermesi gerekiyor.

5- Kin

Kin token satışı çok dikkat çekmiş olsa da, bugüne kadarki dağılımın plana göre yapılması gerekmiyor. Tokenin %90’ından fazlasının 20 adet cüzdan veya daha azıyla kontrol edilmesiyle, Kin’e dahil olan bazı büyük yatırımcıların var olduğu ortaya çıktı. Daha iyi bir dağıtım bu özel girişimin ilerlemesine kolayca fayda sağlayabilir.

4- Cryptonex

Cryptonex, Kripto para dünyasında erişimi kolaylaştırmayı amaçlayan bir platform. Platformları, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve yerel Cryptonex tokenlerini almasına ve satmasına olanak tanır. Ne yazık ki, bu tokenlerin çoğu 20 cüzdan veya daha azı tarafından kontrol ediliyor. Ancak en büyük cüzdanın platformun kendisi ile ilişkilendirilmesi mümkün olsa da, yine de biraz endişe verici bir durum.

3- KuCoin Shares

Borsalar kendi tokenlerini çıkarmaya başladığında, uzun vadede işlerin nasıl ilerleyeceği konusunda ciddi bir endişe vardı.  KCS token sadece KuCoin Borsası’nın kendisinde işlem görebilir ve bu tokenlerin %95’i 20 cüzdan tarafından kontrol ediliyor. Bu dağıtım eksikliği, bilinmeyen bir nedenle, bu tokene fazlaca ilgisinin olmadığını gösteriyor.

2- Veritaseum

Veritaseum tarafından tasarlanan iş modeli oldukça ilginç. Dünya çapında erişilebilir yazılım şeklinde sermaye piyasalarına erişim sağlar. Öte yandan yerli varlığı, şu anda 20 cüzdanda veya daha azında bulunuyor. Tokenlerin %95’inden fazlası bu cüzdanlarda saklanıyor ve bu zamana kadar neredeyse hiç dağıtım yapılmadığını gösteriyor.

1- Huobi Token

Huobi Token, Huobi Borsası’na özgü bir varlık. Bu nedenle, oldukça normal olan çok az sayıda cüzdanın şu anda tedarikçiye erişimi var, ancak dağıtımın daha adil olması için her şeyin göz önünde bulundurulması bekleniyor. Tokenlerin sadece %2’si, borsaya verilen bir token için bile biraz alışılmadık.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin