featured

Kripto para borsası Bybit, kurumsal müşterilere özel fon kuruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bahamalar merkezli kripto para borsası FTX’in son çöküşü diğer şirketler bir kez daha ders oldu. İlk dersi şirket LUNA olayında almıştı. Ancak burada bir projenin çöküşüne tanık olduk.

Şimdi ise borsanın tamamen çökmesi yatırımcıyı ürküttü. Bu yüzden diğer borsalardan da  yardım adımlar gelmeye başladı. İlk adımlardan birini de Bybit atıyor.

2022 yılı itibarıyla fazlasıyla konuşulan bir borsa haline gelen Bybit, yeni bir fon kuracağını duyurdu. Bu fon daha çok kurumsal müşterileri ilgilendiriyor. Fakat tüm yatırımcılar için bir güven meselesi oluşturabilir. Bu yüzden oluşturulan fon her anlamda önemli bir değerlemeye sahip olacak.

Bybit’ten 100 milyon dolarlık kurumsal fon

Kripto borsası Bybit, kurumsal müşterilerini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturuyor. Fon sayesinde kurumsal yatırımcılar daha fazla desteklenecek. 

Bybit, 100 milyon doları her müşteri için maksimum 10 milyon ABD dolarına kadar ihtiyaç duyan kurumsal müşterilerini desteklemek için kullanacağını söyledi. Borsa fonu, kripto piyasasının hala FTX serpintisinden kaynaklanan şok dalgalarını hissettiği çalkantılı bir dönemde kurduğunu belirtti.

Kasım ayı başlarında, FTX iflas başvurusunda bulunmadan önce, Bybit destekli token BitDAO’nun fiyatı bir saat içinde %20’den fazla düşmüştü. Bybit CEO’su ve kurucusu Ben Zhou, ani düşüşün Alameda Research’ün likidite sıkıntılarından kaynaklanmış olabileceğine dair açıklama yapmıştı.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin