featured

Kripto para borsası Bitci, depremzedelere bağış cüzdanı açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin yerel kripto para borsaları, depremzedeler için birlik oldu. Her borsa kendine özgü yardım kampanyasını başlattı. Felaketin üzerinden 5 gün geçmesine karşın halen yardımlar toplanıyor. 

Yerel kripto para borsası olan Bitci, depremin ilk gününden itibaren felaket bölgesine yardımlarını maddi şekilde sağladı. Aynı zamanda Bitci’nin CEO’su Ahmet Onur Yeygün önderliğinde bölgeye tırlarla yardım götürüldü. Yeygün,

“Yardım tırımız 10 bin kişilik yemek dağıtma kapasitesi ile Arsuz Expo alanında sıcak yemek dağıtımını yapıyor. Lütfen ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Ayrıca çeşitli yerlerde 4 adet yeme içme istasyonları ile şimdilik 3 adette ekstra fırın kuruyoruz. Bunların sayısını aşçılarımız gittikçe artıracağız.”

Kripto para borsası Bitci, Toplum Gönülleri Vakfı adına bir bağış cüzdanı açtı. Bitci resmi Twitter üzerinden paylaştığı mesajda direkt bağış yapmanın yolu açıldı. Yukarıda yer alan linke tıklayarak yardım etmek isteyenler ulaşım sağlayabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin