Kripto para borsası, aralarında Shiba’nında yer aldığı 6 kripto parayı listeliyor…

Kripto para borsası, aralarında Shiba’nında yer aldığı 6 kripto parayı listeliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günümüzde bir kripto para biriminin yükselmesinde rol oynayan unsurlardan biri de listeleme almasıdır. Önemli kripto para borsalarının yaptığı listeleme haberleri fiyatlarda da anlık sıçramalara sahne oluyor. Ancak burada piyasanın genel gidişatı da göz önüne alınmalı.

Başta Binance olmak üzere Conibase, Huobi, KuCoin ve daha nice önemli borsalarda yapılan listelemeler, fiyatlanmaya katkı sunuyor. Herkesin yakından bildiği ve tanıdığı BitMex borsası da yeni bir listeleme haberi duyurdu.

Aralarında Shiba’nında bulunduğu listelemede toplam 6 varlık borsada işleme açılacak. Şirketin haberi ise bugün kendi resmi internet sitesi üzerinden yapıldı.

Shiba Inu’ya yeni bir listeleme daha geldi

En tanınmış kripto para borsalarından biri olan BitMex, yakında platformunda altı yeni kripto para biriminin listeleyecek. Burada kripto topluluğunu heyecanlandıran listelemeler var. Bunlardan biri de Shiba Inu

Listeleme sayesinde yatırımcılar SHIB varlığını hesaplarına çevirebilecek, yatırabilecek ve çekebilecek. BitMex, henüz bir Dogecoin rakibi sunmayan birkaç büyük kripto borsasından biri olarak dikkat çekiyordu.

BitMex, Shiba Inu’nun yanında FTT, CRO, MANA, SAND, WBTC varlıklarını yatırımcıların hizmetine sunacak. Kripto borsası, bu hafta içinde listelemenin geleceğini belirtirken henüz net bir tarih paylaşmadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin