Bu hafta en iyi performans gösteren 3 kripto para birimi
Bu hafta en iyi performans gösteren 3 kripto para birimi

Yatırımcıların Dikkatine: Kripto para borsalarına yakında eklenecek kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Borsalar ve ticaret platformları yine yeni paralar ekleme sürecinde. Her ne kadar bu kripto paraların hepsi ilk başta yüksek değerlere sahip olmasa da, ufukta büyük şeyler ortaya çıkacak gibi görünüyor. Aşağıdaki kripto paralar ya piyasadaki pozisyonlarını iyileştirmek için para birimleriyle denemeler yapıyor ya da aktif olarak listeleniyor. İstatistikler Crypto Tracker Bot tarafından sağlanıyor.

İşte kripto para borsalarına yakında eklenecek kripto paralar

6- IDEX

IDEX gibi merkezi olmayan bir borsa, her zaman rekabetçi kalabilmek için yeterli yatırım çiftleri sunmaya çalışır. Bugün, bu süreç başlangıçta varsayılandan çok daha karmaşık olabilir. IDEX, Crypto Tracker Bot’a göre IHF ve EDN tokenlerini ekleme sürecinde. Bu para birimlerinin hiçbiri ilk 20’de yer alan kripto paralardan değil.

5- LBank

Bu borsa özellikle altcoinler söz konusu olduğu son birkaç ay içinde daha popüler hale geliyor. Şu anda borsa,  ALI tokenini platformunda listeledi. Her zaman olduğu gibi, bu yeni ekleme için bir pazar olup olmayacağını ve LBank’ın bu kripto paranın genel konumunu nasıl etkileyebileceği merak konusu.

4- Huobi

Huobi’nin platformuna eklenecek yeni kripto paralar konusunda her zaman araştırma yapılmaz. Platform halihazırda çok sayıda ticaret piyasası sunsa da, şu anda PHX ile denemeler yapıyor. Bu listeleme, bu noktada Crypto Tracker Bot’a göre resmen onaylanmadı, ancak Huobi entegrasyonu test ediyor. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda bu testin sonucunun ne olacağını görmek ilginç olacak.

3- Bitfinex

Bitfinex’in Tezos tokeninin ticaretinin yapıldığı borsalar arasına eklenmesine kimse gerçekten şaşırmadı. Tezos projesi gelişim aşamasında  ve kendini kanıtlamaya çalışıyor, bu durumda tokenin büyük borsalarda listelenmesine yol açıyor. Bitfinex, şu an itibarıyla XTZ için USD ve BTC ticaretini entegre etti, ancak gelecekteki pazarlar sürece dahil edilebilir.

3- Bithumb

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından biri, iki ek varlığı potansiyel olarak entegre etme sürecinde. Waves ve LINK’in önümüzdeki haftalarda Bithumb’da listelenmesi bekleniyor. Bu varlıkların her ikisi için de ilginç bir gelişme, çünkü daha yaygın bir listelenme onları tamamen yeni bir seviyeye getirebilir.

1- Kucoin

Kucoin’e eklenecek kripto para listesi oldukça ilginç görünüyor. COSM’nin entegrasyonu şimdiden tamamlandı ve bu borsa hem IOG hem de EDN’yi test etme sürecindeydi. Daha fazla ticaret piyasası açmak her zaman mantıklı bir karar, ancak daha fazla işlem hacmine yol açmayabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin