Kripto para birimleri üzerinden güvenli şekilde faiz kazanmak mümkün mü?
Kripto para birimleri üzerinden güvenli şekilde faiz kazanmak mümkün mü?

Kripto para birimleri üzerinden güvenli şekilde faiz kazanmak mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut koronavirüs salgınının bize verdiği en büyük derslerden biri, kuşkusuz bireysel eylemlerimizin hepimiz için korkunç sonuçlar doğurabileceği. Ne yazık ki doğamız, çoğumuzu bireysel çıkarlarını ilk sıraya koymaya itiyor ve her şeyin birbirine bağlı olduğunu yeniden hatırlamak için gerçekten ciddi bir kriz gerekebiliyor. Bu yazı, Nexo’nun önemli bir konumda yer aldığı kripto para üzerinden borç verme alanını inceliyor.

Kripto para birimleri üzerinden borç veren bir kuruluşun iki temel kolu vardır:

1- Kripto para destekli borç verme

Müşteriler kredi almak için kripto varlıklarını kripto ödünç veren şirkete teminat olarak yatırırlar. Bu, herhangi bir kredi kontrolü olmaksızın gerçekleşir zira kredi temel teminat tarafından güvence altına alınır.

2- Faiz ürünleri kazanmak

Müşteriler, boştaki varlıklarına faiz kazanmak için kripto kredisi veren bir şirketteki hesaplarına para ekler.

Bazı şirketler faiz kazanma ürünlerinden alınan fonları piyasada sayısız ticaret stratejisi için kullanabiliyor. Bir kripto kredisi kuruluşunun finanse olabilmek için faiz kazanma ürünlerinden alınan fonları kullanması gerekiyor.

Şeffaflığıyla sektörün en çok tercih edilen kuruluşu Nexo

Nexo, müşterilerin faiz elde ettiği fonlarla ne yaptıkları konusunda tamamen şeffaf bir yol izliyor.

Kuruluş, teminatın %200-500’ü kadar teminatlı kripto kredilerini finanse ediyor. Kripto destekli krediler için en çok tercih edilen finansal kurum olmalarını ise şöyle açıklıyorlar: Nexo, günün her saati 200’den fazla ülkede hemen hemen yürütülecek çok sayıda krediyi işleyebilen tam otomatik borç verme ve teminat yönetimi yetenekleri geliştirdi. Gerçek şu ki otomatik çevrimiçi kredi kolaylaştırması basit bir mesele değil ve 13 yıldan uzun süredir bunu başarılı bir şekilde yapıyorlar. Bunun ana ayırt edici faktör olduğuna ve 650.000’den fazla kullanıcının varlıklarına Nexo’yu emanet etmesinin nedeni olduğuna inanıyorlar.

Ürünleri için kredi kontrolü olmadığı göz önüne alındığında, borçluların kredi almak için taahhüt ettikleri teminat, varlıklarına faiz kazanan müşterilerin fonlarını garanti altına alıyor. Tüm Nexo kredi portföyü %200-500 oranında koordine ediliyor, bu da Nexo’nun faiz kazanma ürünlerini AB’de 100.000 avroya ve 250.000 dolara kadar fon garanti eden bankacılık mevduatlarından tartışmasız daha güvenli kılıyor.

Nexo’nun koruma mekanizmalarının herhangi bir sınırlı miktar için geçerli olmadığını ve limitlenmediğini belirtelim.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin