Kripto para birimleri umut verici bir teknolojiye sahip
Kripto para birimleri umut verici bir teknolojiye sahip

Kripto para birimleri üç gün boyunca 18 milyar dolarlık değer kaybına uğradı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i bir değer deposu veya “dijital altın” olarak kabul etmiş olanlar, bu haftaki performansı nedeniyle özellikle hayal kırıklığına uğramış olabilir. ABD borsası, Bitcoin’in düşmesiyle iki gün içinde 1.300 puan düştü. Kripto para birimleri ise bu süreç boyunca 18 milyar dolarlık değer kaybına uğradı.

Joe DiPasquale: “Hisse senedi piyasalarındaki belirsizlikler kripto para piyasalarında da var.”

Kripto para hedge fonu BitBull Capital’ın CEO’su Joe DiPasquale, hisse senedi piyasalarındaki belirsizliklerin kripto para piyasalarında da olduğunu söyledi.

Hisse senedi piyasalarının çöküşünü gördüğümüzde, kripto para piyasasında da bir miktar korku vardı. Bence daha büyük piyasa faaliyeti ve satışlar nedeniyle bir ilk sarsıntı oldu.

Bitcoin, yaz başlangıcından bu yana 6.000 ila 8.000 dolar arasında seyrediyor. DiPasquale, Yale’in yaptığı yatırım gibi daha olumlu kripto ile ilgili haberlerin ya da bir Bitcoin ETF’sinin onaylanmasının bu aralığın kırılması için ihtiyaç duyulan şey olabileceğini söyledi.

Nouriel Roubini kripto paraları “tüm dolandırıcılıkların anası” olarak adlandırdı

ABD Senatosu Bankacılık, Konut ve Toplum İşleri Komisyonu bu hafta düzenlemeye ilişkin bir duruşma düzenledi ve çoklu senatörler kara para aklama gibi hararetli kullanım davaları konusundaki endişeleri gündeme getirdi. Ama en ünlü kripto şüphecisi, 2008 mali krizini tahmin eden ve “Docter Doom” takma adıyla bilinen  iktisatçı Nouriel Roubini’ydi.

Kripto para birimleri umut verici bir teknolojiye sahip

Roubini kripto paraları “tüm dolandırıcılıkların anası” olarak adlandırdı. Kripto para piyasası hacmi CoinMarketCap verilerine göre yüzde 60’tan fazla düşüş gösterdi. Washington merkezli lobi grubu Coin Center’da araştırma direktörü olan Peter Van Valkenburgh, Nouriel Roubini’den tamamen farklı bir duruş sergiledi. Peter Van Valkenburgh kripto paraların, bir ödeme yöntemi olarak geniş çapta kabul edilmediğini belirterek, bunun bazı yönlerinin hala umut verici olduğunu vurguladı.

Cnbc.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin