featured

Bu kripto para biriminin geleceği kasvet dolu! Peki, yolun sonunda ışık var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir zamanlar DeFi alanının en çok sevilen yüzü olan SUSHI, görünüşe göre pazardaki önemini ve ağırlığını kaybediyor. SUSHI, Mart 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 23,3 dolara dokunmuştu. O zamandan beri ise istikrarlı bir şekilde düşüşte. Piyasadaki olumsuz hissiyat nedeniyle temellerini korurken değer kaybeden diğer önde gelen kripto para birimlerinin aksine, SUSHI gerçekten kötüye gidiyor gibi görünüyor. Son analizler de düşüşün devam edeceğine işaret ediyor.

SUSHI her yatırımcıya hitap etmiyor

Piyasadaki daha büyük oyuncular sadece takas etmek isterken, Sushiswap’ın rüyası artık başkaları tarafından paylaşılmıyor gibi görünüyor. Teknik olarak konuşursak geçen seferden bu yana, önemli bir destek noktası olan 4,2 doların altına geriledi. O zamandan beri de 2,8 dolar ile 4 dolar aralığında dalgalanıyor.

SUSHI kripto para grafik

İlginç bir şekilde, SUSHI son 30 gün içinde yaklaşık olarak %20 oranında bir iyileşme gösterdi. Buna rağmen hâlâ kripto para birimi için olumlu şeyler söylemek oldukça zor.

Diğer veriler de benzer bir senaryoya işaret ediyor. Santiment’ten alınan verilere göre, toplam arzın yüzdesi olarak en iyi adreslerin elinde bulunan arz miktarı, 2021  yılının son çeyreği boyunca düştü. Ve 2022’nin başından beri, daha da düşük seviyelere gitti.

Özellikle, değerleme metrikleri de çığırından çıkıyor. SUSHI için NVT oranı, düşen fiyatlara rağmen yüksekti. Bu da, günlük işlem hacimlerinin son iki ayda oranda birkaç sıçramaya yol açan, özenli bir şekilde düşük olduğunu gösteriyor.

Yukarıdaki çıkarımlar doğrultusunda Santiment’ten alınan verilere göre Daily Active adresleri de kuruyor. DeFillama’ya göre, TVL’si bile bir atışa gitti. Bu değer şu anda Kasım 2021 tarihindeki ATH’sinin yarısı kadar.

Tünelin sonunda ışık var mı?

Ancak, resmin tamamına biraz pozitiflik katan bir şey var. Sushiswap’ın Github’daki geliştirme etkinliği grafiklerde yükseliyor. Bu, yönetim kurulu genelinde bu kadar zayıf temellerle bir sürpriz olarak geliyor.

Genel olarak gerçek Japon yemeği gibi, SUSHI herkes için değil gibi görünüyor. Kritik destek seviyelerinin tehlikeli bir şekilde altında işlem gördüğü ve bu noktadan yaşanacak bir düşüş, yatırılan sermayeyi fiilen yok edebileceğinden, yatırımcılar bu kripto para birimine karşı oldukça dikkatli olmalıdır.

Geliştirme faaliyeti umut verici görünüyor. Ancak bunun ne kadarının fiyatlara yansıyacağı bilinmiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin