featured

Ayı piyasasına rağmen bu kripto para birimi güçlü kalmayı başardı! Sırrı ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, haftalık fon girişlerinde artışta.

CoinShares verilerine göre, kripto odaklı ürünlere zayıf fon akışına rağmen, XRP girişlerde üç kat artış gördü. Geçen hafta XRP’ye 100,000 dolarlık bir fon girişi görülürken, bu sefer bu değer 300,000 dolardı.

kripto para XRP

XRP, son altı hafta boyunca fon girişlerini çekmeye devam eden birkaç kripto para biriminden biri  olmaya devam ediyor. Olumsuz piyasa dinamiklerine ve devam eden SEC vs Ripple davalarına rağmen, düzenleyicilerin altcoin’i menkul kıymet olarak kabul etme planları ile proje ayakta kalmaya devam ediyor.

XRP’ye olan fon girişleri aydan aya 500,000 dolar artarken bu değer, yıldan yıla 8,5 milyon dolardan Geçen hafta XRP’ye ek olarak en fazla fon akışı alan kripto para birimleri Bitcoin, Short Bitcoin, Solana ve Cardano oldu.

Yatırımcılar kripto paralara karşı temkinli olmalı

Olumlu değerlere rağmen CoinShares analisti, kripto piyasasında karışık duyguların yanı sıra yatırımcılar arasında katılım eksikliğine de dikkat çekiyor.

Buna ek olarak, yatırımcıların blockchain’in Proof-of-Work konsensüsüne geçişine ilişkin görüşlerinin bir yansıması olan Ethereum’dan haftalık 15,4 milyon dolarlık arka arkaya ikinci çıkış dikkat çekiyor. Analist, kripto meraklılarının mevcut piyasada temkinli olmaya devam ettiğini vurguluyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin