Bu 3 kripto para 2022 yılında umut vaat ediyor! İşte nedeni
Bu 3 kripto para 2022 yılında umut vaat ediyor! İşte nedeni

Bu 3 kripto para 2022 yılında umut vaat ediyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), Welups Blockchain (WELUPS) ve Heroes TD (CGC), 2022 yılında kitlesel olarak değer kazanma potansiyeline sahip en iyi blockchain tabanlı kripto paralar olabilir. Teknolojik gelişmelerle birlikte, blockchain teknolojileri dijital dünyanın yeni bir aşamasını başlatıyor. Ayrıca, son yıllarda blockchain teknolojisinin yükselişi herkes tarafından dikkat çekiyor. Bitcoin’in büyümesi, akıllı sözleşme zincirlerinin yükselişiyle ikiye katlandı.

Kripto ve blockchain pazarının hızla büyümesiyle birçok kripto kullanıcısı kriptolara oldukça büyük meblağlar yatırıyor. 2021 boyunca, Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Terra money (LUNA) gibi blockchain projeleri, sürdürülebilir sistem oluşturdu. Topluluk büyümesi ve kalkınmada büyük büyüme oranları gördü.

  1. Shiba Inu (SHIB)

Dogecoin (DOGE) katili olarak yaratılan Shiba Inu (SHIB), bu yıl yüksek potansiyele sahip en iyi kripto projelerinden biridir. Aslında, SHIB tokeni, kripto meraklıları arasında popüler bir meme coin haline geldi.

CoinMarketCap’e göre SHIB, yazım sırasında 24 saatlik işlem hacmi 1.543.302,375 dolar ile 0,00001877 dolar seviyesinden işlem görüyor. SHIB tokene ek olarak, DOGE gibi meme coin temalı birçok token bulunuyor.  Bunlara Floki Inu, Doge Dash ve Dogelon Mars dahildir.

  1. Welups Blockchain (WELUPS)

Welups, Dubai merkezli bir kripto kimlik blockchain projesi olarak yer alıyor. Piyasadaki dünyanın ilk merkezi olmayan kimlik blockchain projesi olarak yaratıldı. Platform, blockchain üzerinde yayınlanan ana kripto para birimi olan WELUPS kripto parasını tanıttı.

WELUPS kripto parası, CoinMarketCap ve CoinGecko’da doğrulandı. Özellikle, kripto para LBank ve XT.com gibi önde gelen borsalarda listelenmiştir. Yakında Hoo, Indoex, Digifinex, Latoken ve daha pek çok kripto borsasında satışa sunulacak. Bu, Welups’un yeni zirvelere ulaşacak en iyi projelerden biri olduğunu gösteriyor.

Elde edilen verilere göre WELUPS, yazı yazılırken 24 saatlik 1.651,071 dolar işlem hacmiyle 0,0012 dolar seviyesinden işlem görüyor.

  1. HeroesTD (CGC)

HeroesTD (CGC), CoinMarketCap’te yeni listelenen bir token. Token HeroesTD Cloudspire Gold Coin Token olarak da bilinir. Ayrıca token, pazar yerlerinde ve merkezi olmayan borsalarda oyun faaliyetleri amacıyla da kullanılıyor.

Aslında, HeroesTD doğrudan CGC satmıyor. Bunun yerine, CGC tokeni yalnızca oyuncular tarafından geliştirilebilir. CGC, DApp’te yeni NFT Kahramanları çağırmak için kullanılabilir veya etkinlikler için giriş ücreti olarak kullanılabilir. Projenin yakında yeni zirvelere ulaşması bekleniyor.

Elde edilen verilere göre CGC fiyatı, yazım sırasında 24 saatlik 23,416 dolar işlem hacmiyle 0,1769 dolardan işlem görüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin