Yeni dünya dijital servetinizi Vo1t ile güvende tutabilirsiniz!
Yeni dünya dijital servetinizi Vo1t ile güvende tutabilirsiniz!

Kripto milyarderi olunca, paranızı nerede saklayacaksınız? Sizin için araştırdık: Vo1t!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto hırsızları, adam kaçırma, silahlı soygun ve şantaj girişimleriyle birlikte 2018’in ilk yarısında 1,1 milyar dolar çaldı. Buna karşılık olarak Miles Parry, 2016 yılında Bitcoin ve Ethereum’unu güvende tutmak için gizli bir yeraltı veri merkezi ağı olan Vo1t’ı başlattı.

Yeni dünya dijital servetinizi Vo1t ile güvende tutabilirsiniz!

Bugün Vo1t müşterileri, FTSE 250 listesinde yer alan çeşitli şirketler de dahil olmak üzere büyük bankalar, fon yöneticileri ve kripto borsalarını içeriyor. Yani, hızlı bir araba, lüks malikane ve jet-yaşam tarzı ile bir Bitcoin milyarderi oldunuz. Sadece bir problem var: Yeni dünya dijital servetinizi nasıl güvende tutacaksınız?

Karanlık bir koridorun sonunda, terk edilmiş bir nükleer sığınağın bağırsağında 60 metrelik bir yeraltında gömülü kapıların arkasında, gizli bir veri merkezi çözümünüz olabilir. Güney İngiltere’nin göbeğinde, en yakın tren istasyonundan kilometrelerce uzakta bulunan bu garip yer, kripto paraları korumak için oluşturuldu.

Tesis, eski askeri subaylardan oluşan uzman bir ekip tarafından korunuyor

Tesis, eski askeri subaylardan oluşan uzman bir ekip tarafından korunuyor. Bu veri merkezi, dünya çapındaki milyarlarca dolarlık şirketlere yapılan, silahlı soygun ve şantajlara tepki olarak ortaya çıkan Vo1t adlı bir ağın bir parçası.

Bunlar bir defaya mahsus olaylar değil. Bu yılın başlarında İngiliz kripto trader’ı Danny Aston, kız arkadaşı Amy Jay ve bebekleri, dört maskeli adam tarafından evlerine girilerek  öldürüldü. Bunlar İngiltere’nin ilk silahlı kripto soygununun kurbanlarıydı.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin