Kripto market sessiz- Kriz, kripto varlıklara pahalıya patladı

Kripto market sessiz: Kriz, kripto varlıklara pahalıya patladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı askeri operasyonun ortasında, kripto piyasası değeri neredeyse 200 milyar dolar eridi. kripto market yaşadığı çöküşle birlikte ay içindeki en kötü dönemini yaşamaya başladı.

Dünkü kısa kurtarma girişimlerinden sonra Bitcoin, Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmanın tırmanmasının ardından bir kez daha düşüşe geçti. 34.000 doların üzerinde dursa da halen riskli bölgede. Çoğu altcoin, çift haneli kayıplarla adeta yokları oynuyor.

Tüm piyasalar kan kaybediyor

Gözler Rusya ile Ukrayna arasında hızla artan gerilime çevrildi. Haftalarca süren tehditler ve sözde askeri yaptırımların ardından, kara kütlesi bakımından dünyanın en büyük ülkesi, pek çok kişinin beklediği şeyi yaptı ve hala “özel askeri operasyon” olarak etiketlenen bir işgal başlattı.

Raporlar, Rus birliklerinin ve askeri araçlarının Belarus sınırından Ukrayna’ya nasıl girdiğini gösterirken, çoğu finans piyasası düşüşe geçti. Sadece altın, paladyum gibi varlıklar değerini korudu.

En çok Rus pazarları zarar gördü. Ancak Asya ve Avrupa’daki muadilleri de kırmızıda. En büyük ABD borsa endekslerinin vadeli işlem sözleşmeleri de negatife döndü.

Altcoinlerde kan daha çok kaynıyor

Altcoinlerde kan daha çok kaynıyor

Ethereum bir günde %12’den fazla düştü ve şimdi 2.400 doların altında oturuyor. Ayrıca, ikinci en büyük kripto para birimi bugün erken saatlerde 2.200 dolara kadar geriledi.

Binance Coin benzer bir oranda düştü ve 340 dolar civarında mücadele ediyor. Ripple ve Avalanche %12 ile %14 arasında, Solana ve Terra ise %8 oranında azaldı.

Cardano, %17’lik bir fiyat düşüşüyle günlük ölçekte en büyük kaybedenler arasında yer alıyor. Bunu Polkadot (%-16), Dogecoin (%-16), Shiba Inu (%-15), CRO (%-15) ve MATIC (%-16) takip ediyor.

Daha fazla günlük kayıp Convex Finance (%-23), ECOMI (%-20), Kadena (%-19), Curve DAO Token (%-19), Loopring (%-19), THETA Network’ten (%-19) geliyor.

crypotpotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin