Sapphire Technology

Madencilik şirketleri zor günler geçirirken bu şirket piyasa lideri olmak için geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto endüstrisinin neredeyse tamamında düşen fiyatların etkisi ile maliyetlerin artışından dolayı bazı madencilerin faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldığı dönemde Sapphire Technology’den cesur bir hamle geliyor.

AMD’ye dayalı ekran kartlarının ana tedarikçisi popüler ekran kartı şirketi Sapphire Technology, ilk kripto madencilik ekipmanlarının lansmanını duyurdu. Şirket, INCA CS-14 Blockchain Bilgi İşlem Sistemini, Linux işletim sistemine dayanan güçlü 14xRX 470 GPU’larla adlandırdı. Sistem, 410 MH/s’lik bir karma güç oranı sağlayacak ve bunu yaparken 1950 watt tüketecek şekilde tasarlandı. Ayrıca yüksek verimli Ethereum Blockchain uygulaması için tamamen optimize edildiği bilgisi de alındı.

Sapphire Technology’nin en büyük rakibi Nvidia kripto madencilik sektöründe

Sapphire Technology’nin kripto madencilik endüstrisine özellikle bu dönemde girmesi sektör tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Zira rakibi Nvidia, son çeyrekte kripto madenciliği çiplerinden elde edilen gelirden bir düşüş bildirmişti.

Teknoloji şirketi, 15 yıldan fazla süredir ekran kartlarının üretimi konusunda bilgi birikimine ve tecrübesine güvenerek madencilik teçhizatında yeni amiral gemisi olacağını iddia ediyor. Sapphire Teknoloji Pazarlama Global VP Adrian Thompson konuyla ilgili şunları söyledi:

Blockchain piyasası, içinde yer alması için çok heyecan verici bir alan ve bu gelişmekte olan sektör büyümeye devam ederken bu dönemi şirketimiz için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Sapphire grafik kartları, performans, yenilikçilik ve mühendislik kalitesi sınırlarını zorlama konusunda sektörde tanınmış ürünler. Ticari madencilik faaliyetleri için tüm deneyim ve uzmanlığımızı kullanarak endüstri lideri Blockchain sistemleri oluşturmak istiyoruz.

crypto-news

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin