Uyarı! Bu altcoin’i almak isteyenler acele etmeyin…

Kripto kurdu, Solana tabanlı yeni piyasaya giren altcoin’i izlemeye aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mart ayının şampiyonu olan bir altcoin, kripto kurdu tarafından yeniden gündeme geliyor. Piyasanın önde gelen yatırımcısı ve analisti, bu ay altcoin’i yakından takibe aldığını söylüyor.

Kripto analisti Justin Bennett, potansiyel bir yükseliş için altcoin kazanmak için bir hamle izliyor. Bunun için izleme listesine Solana tabanlı GMT’yi ekliyor.

Bennett, 102.000 Twitter takipçisine Blockchain altyapısına sahip fitness ve yaşam tarzı uygulaması STEPN’in (GMT) simetrik bir üçgen oluşumundan büyük bir kopuş görebileceğini söylüyor. Bennett,

“GMT bu ay izlenmesi gerekenlerden biri. Kırılım geldiğinde %40’lık bir harekete işaret ediyor. Ne düşünüyorsunuz… yükseliş mi yoksa düşüş mü?”

Bu ay için analist altcoin’ini belirledi

Kripto analisti, daha yüksek düşükler yayınlayan yakın tarihli bir STEPN modelini vurguladı. Büyük bir beklenti içinde olan kripto analisti, altcoin için önemli bir grafik paylaştı. 

Haber sırasında, STEPN son 24 saatte yaklaşık %3 arttı ve 1.04$’dan işlem görüyor. Bennett’in grafiğine bakıldığında, GMT patlak verdiğinde hedefleri 1,28 dolar ve 1,65 dolara denk geldiğini görebiliriz.

Yakın tarihli bir duyuruda STEPN, Nisan-Haziran ayları arasında platform ücretleri aracılığıyla 120 milyon doların üzerinde kar elde ettiğini ve bunların %5’inin token geri alımları ve yakılması için ayrılacağını söylemişti.

Kalan sermaye, güvenliği artırmak, yeni ekip üyeleri kiralamak ve diğerlerinin yanı sıra markalı ürünler üretmek için kullanılacak.

Bir diğer önemli isimde GMT üzerinde duruyor. Ekonomist Alex Kruger de STEPN’e ağırlık vererek Twitter takipçisine iki önemli veri noktası paylaştı. Kruger;

“STEPN ödül tokeni %99’u bombalarken, yeni kullanıcılar sıfıra iniyor. GMT’nin bu kadar dayanabilmesi şaşırtıcı.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin